K. Nordang med storkontrakt på Sjøsida-prosjektet

Peabs datterselskap K. Nordang oppfører et fem-etasjes bygg med næringslokaler, omsorgsboliger og leiligheter for Ulsteinvik Utvikling AS.

. Nordang er allerede i gang med parkeringskjeller på Ulsteinvik Utviklings store byggeprosjekt på Sjøsida i Ulsteinvik. K. Nordang og Ulsteinvik Utvikling AS har nå signert en tillitsentreprise om oppføring av bygg over parkeringskjelleren. Kontrakten har en verdi på i overkant av 113 millioner kroner (eks mva). Alle tekniske fag utføres i sideentrepriser.

– Vi har kommet godt i gang med parkeringskjelleren og er glade for å få fortsette oppover med selve bygget. Dette er en kontrakt som passer oss bra, både med tanke på at vi allerede er rigget opp på byggeplassen og at vi har etablert et utmerket samarbeid med byggherre. Vi gleder oss til å komme i gang med resten av bygget, sier daglig leder i K. Nordang, Kjetil Nordang.

Kontrakten gjelder byggetrinn 1 av 3, og total bygningsmasse som skal oppføres er 7834 kvadratmeter. Sammen med parkeringskjelleren er det totale arealet 10490 kvadratmeter. Alle pelearbeider på prosjektet er utført av Nordisk Fundamentering, avdeling NSP.

* Første etasje i bygget vil bestå av forretninger, restaurant og annen næringsvirksomhet. Andre etasje vil bestå av omsorgsboliger for Ulstein kommune. Boligene skal ferdigstilles av K. Nordang, og vil oppta halve arealet i etasjen. I resten av etasjen blir det kontorlokaler.

* I tredje, fjerde og femte etasje skal K. Nordang bygge leiligheter.

Hele prosjektet ferdigstilles i mars 2015.