Sivilingeniører/ingeniører innen vann og avløp

Rambøll er en ledende internasjonal rådgivervirksomhet innen plan, design og teknikk. Vi er opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger med rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet som helhet.

Vi erkjenner at det er medarbeidernes kreativitet, innsikt og integritet som skaper de gode og inspirerende løsningene. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen og legger til rette for et godt samarbeid mellom talentene. Våre medarbeidere utvises tillit og tildeles ansvar.

FirmaRambøll Norge
FylkeVest-Agder
StedKristiansand eller Arendal
Søknadsfrist12.08.2013

Rambøll på Sørlandet søker ingeniører/sivilingeniører innen vann og avløp som vil delta i spennende utvikling av dette området. Vi har kontorer i Kristiansand og Arendal og utgjør landsdelens største flerfaglige rådgivermiljø. For tiden arbeider til sammen 130 medarbeidere ved disse kontorene.

 

Jobbeskrivelse

Innen vann- og avløpsteknikk har vi mange utfordrende oppgaver og vi bygger nå opp dette fagmiljøet. Oppgavene vil være varierte innenfor et bredt spekter av prosjekttyper. Vi arbeider utstrakt flerfaglig, og de fleste oppgaver løses derfor i samspill med andre fagmiljø.

I Rambøll har vi et velfungerende fagnettverk innen vann- og miljøteknikk, som gir muligheter for å delta i spennende prosjekter også i andre regioner av landet. Dette gir oss samtidig fleksibilitet i tilgang på oppdrag, kapasitet og ikke minst et sterkt fagmiljø.

 

 Vi søker medarbeidere som:

  • Har relevant utdannelse innen VA-planlegging
  • Har noen års praksis, gjerne fra rådgivning
  • Har gode samarbeidsevner, er initiativrik og strukturert

 

 

Hos oss får du:

  • Utfordrende og interessante arbeidsoppgaver i et kreativt og flerfaglig miljø
  • Meget godt arbeidsmiljø og moderne lokaler
  • Konkurransedyktige betingelser og gode sosiale ordninger
  • God mulighet for personlig og faglig utvikling gjennom Rambøll Academy

 

Både i Kristiansand og Arendal sitter vi sentralt i byen og i nyoppussede lokaler. Vi har et uhøytidelig arbeidsmiljø med fokus på trivsel og fleksibilitet. Vi vektlegger engasjement og frihet under ansvar.

 Vi ønsker deg velkommen som søker!

 

 

Søk stilling:

https://rambollgroup.easycruit.com/vacancy/application/35f6fc22e15ce4c061df820b9421d093/1003063/35761?iso=no

Vis flere stillinger: