Bermingrud bygger leilighetsblokk i Ski

På Hebekk i Ski skal Nordbyveien 41 AS føre opp en leielighetsblokk til 23 millioner kroner (inkl. mva).

Utbyggingen er byggetrinn nr. II i prosjektet. Bermingrud Entreprenør Øst AS er totalentreprenør for utbyggingen.

Prosjektet består av ti leiligheter over to plan. Det skal bygges etter Tek10, energiklasse B.

Det blir boret to energibrønner i utbyggingen. I leilighetene er det vannbårengulvvarme og tappevann som hentes ut av varmepumpen, samt balansert ventilasjon. Prosjektet er godt i gang og skal ferdigstilles i 1. kvartal 2014.

Bygget er tegnet av Halvorsen og Reine AS. Leilighetene har den samme arkitektoniske utformingen som trinn I, og det er valgt løsninger som skal sikre et godt innemiljø samt vedlikeholdsvennlige materialer og detaljer. Alle leilighetene får garasjeplass i P-kjeller.

Leilighetene har en sentral beliggenhet til Ski sentrum. Ved fullføring av byggetrinn nr II blir hele det tidligere noe slitne industri- og boligområdet fornyet med 34 leiligheter og en Meny-butikk.

Bermingrud har stått for hele prosessen fra ide til gjennomføring.

– Vi er stolte av at byggherre i Nordbyveien 41 AS har vist oss tilliten verdig og fortsetter videre med oss i trinn II. Byggetrinn I har gått som planlagt i henhold til pris, tid og kvalitet og ikke minst 0 alvorlige skader noe som vi i Bermingrud er stolte av, sier daglig leder Per Nesbakken.

– Arkitektkontoret Halvorsen og Reine AS v/arkitekt Monica Espinoza Valle og André R. Richter er arkitekter med fokus på arkitektur og gode håndverksmessige løsninger. Det har vært en meget god samspillsprosess i prosjekteringsfasen hvor man optimaliserer entreprenørvennlige løsninger slik at det blir rasjonelt å bygge samt gode håndverksmessige detaljer, avslutter Nesbakken.