Volvo: -Viktig å være tilstede der det skjer

Volvo Maskin er blant de som tok turen til NNBA i Tromsø.

- Vi har ingen nyheter å presentere nå, men det er likevel viktig for oss å være her på NNBA-messen, sier produktsjef i Volvo Maskin AS, Gunnar Netland til Byggeindustrien.

Arrangement på verkstedet
En sosial deltagelse er det også, som et åpent arrangement sist fredag på verkstedet til Volvo Maskinservice AS i Tromsø med servering av grillmat og gode historier.

- Vi må være tilstede der kundene er, som for eksempel på messer som dette. Her kan vi vise frem produktene våre, slå av en prat med kolleger i denne landsdelen, og få presentert serviceapparatet vårt. Det å bli bedre kjent med kundene er også viktig, sier Netland.

Behørig representert
Fra Volvo Maskin på Mastemyr utenfor Oslo kom det tre ansatte, og dessuten var konsernet behørig representert fra Trondheim og nordover.

- Det vi kan si, er at miljøkravet Steg 4 kommer tidlig i 2014 på tyngre maskiner med motorer over 130 Kw. Alle våre maskiner i dette segmentet kommer til å oppfylle Steg 4, sier produktansvarlig for gravemaskiner i Volvo Maskin AS, Terje Andersen til Byggeindustrien.