Asfaltarbeidere søkes til Bergensområdet

NCC Roads AS tilbyr produkter og tjenester for å bygge, drive, vedlikeholde og sørge for service på veier. Verdikjeden består av pukk og grus, asfaltproduksjon, asfaltutlegging, veiservice og profilbetong. Selskapet har rundt ca. 550 ansatte og inngår som en del av det nordiske NCC-konsernet, med ca. 17.500 ansatte og en omsetning på 53 MRD SEK i 2011.

FirmaNCC Roads AS
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfristsnarest

NCC Roads AS er organisert i 3 forretningsområder, Pukk og Grus, Asfalt og Veiservice. Selskapet har rundt ca. 550 ansatte og hovedkontoret ligger på Helsfyr i Oslo.


NCC Roads AS er en av landets største asfaltentreprenører, og vi har behov for nye medarbeidere i Bergensområdet.

 

Kan du tenke deg en «fysisk» jobb i et godt arbeidsmiljø?

For sesongen 2013 søker vi etter Asfaltarbeidere til Bergensområdet


Foruten erfaring som asfaltarbeider, kan relevant bakgrunn være, anleggsarbeid /maskinkjøring eller erfaring fra landbruk/håndverksyrker/transport eller at du har sertifikat for lastebil. Den viktigste kompetanse er ditt personlige bidrag med arbeidslyst, pålitelighet, stå på vilje og godt humør. Noe reisevirksomhet må påregnes også utenfor Hordaland.

 

Vi tilbyr:

  • Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver
  • Kreative og dyktige kollegaer i et hyggelig arbeidsmiljø
  • Høyt tempo, med latter og seriøsitet hånd i hånd
  • Konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger

 

Den nødvendige opplæring i asfaltfaget vil bli gitt. For ytterligere informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med oss. Se kontaktdetaljer.

 

Vis flere stillinger: