Elektriker Asker

Rett Bemanning er en av Nordens største bemanningsbyråkjeder. Rett Bemannings kjernevirksomhet er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Selskapet er et landsdekkende nettverk av selvstendige bemanningsbyråer, drevet av engasjerte lokalt eide kontorer og partnere. Rett Bemanning ble etablert i 2003, og har i dag 25 avdelingskontorer i Norge, i tillegg til 10 avdelingskontorer i Sverige under navnet StaffUp Sverige. Rett Bemanning og StaffUp Sverige er sammen et av de raskest voksende bemanningsbyråene i Norden. Rett Bemanning er i sterk vekst og hadde en omsetning i 2012 på NOK 210 mill.

FirmaRett Bemanning AS for kunde
FylkeAkershus
StedAsker
Søknadsfristsnarest

Vi søker elektrikere til en installasjonsbedrift i Asker. Firmaet startet i 2011 og har allerede opparbeidet seg en god og solid kundekrets. Bedriften ønsker nå å utvide med flere entusiastiske elektrikere som kan være med å løfte firmaet til uante høyder.

Dette er et svært attraktivt firma som ønsker det beste for sine ansatte. Arbeidet vil i hovedsak omfatte nyinstallasjoner og servicearbeid i boliger. Den elektrikeren som velges vil få en variert og hyggelig hverdag med innflytelse og mulighet til å forme sin egen arbeidsdag.
Det viktigste er at du er utdannet i Norge som elektriker med fagbrev, er vennlig og høflig mot mennesker rundt deg og kan vise til gode referanser fra tidligere arbeidssteder. Det spiller ingen rolle om du er nyutdannet eller har jobbet lenge. Det som betyr noe er yrkesstoltheten du har til faget og ønsket om å lykkes.


Firmaet kan tilby:

*Konkurransedyktig lønn

*Firmabil

*Firmatelefon (Smarttelefon/nettbrett)

*Kontinuerlig kursing og kompetanseheving

*Årlige utenlandsturer

*Meget gunstig pensjonsordning

*Et ungt og flott arbeidsmiljø med dyktige elektrikere



Ikke nøl med å kontakte Margit Midtskog hvis du lurer på noe. Telefon: 93035663. Mail med CV og søknad sendes til mm@rettbemanning.no

Vis flere stillinger: