Senioringeniør Elkraft

COWI er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap. Vi er rundt 950 medarbeidere fordelt på 24 kontorsteder i Norge og internasjonalt. Vår ambisjon er å bidra til en bæredyktig utvikling av distribusjon av elektrisk kraft i det norske energisystemet. Vår avdeling for energi og industri i Trondheim tilbyr tjenester innen flerfaglig planlegging og prosjektering av høyspentlinjer, stasjoner, master og tilhørende funksjoner. Vi er i dag et team på 8 meget kompetente medarbeidere, og vi opplever stadig større etterspørsel etter våre tjenester. Vi ønsker derfor å knytte til oss en senioringeniør med kompetanse på prosjektering og etablering av nye linjer og kabler.

FirmaTotalconsult for COWI
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist27.06.2013

Vi tilbyr en utviklende jobb i et spennende og nyskapende rådgivermiljø. Du vil få ansvar for kundeoppfølging, markedsarbeid, oppdragsledelse og prosjektgjennomføring, og du vil ha en sentral rolle i videreutviklingen av avdelingen.

 

Ansvarsområder og arbeidsoppgaver:

Målsettingen med stillingen er å utvide selskapets kapasitet, både i kvalitet og mengde, for å gjøre oss i stand til å vinne og utføre prosjekter i nye markedssegmenter. Som senioringeniør vil du ha et ansvar for å bidra som mentor og sparringspartner for juniorer i enheten. Utover de rene fagoppgavene ligger det også til stillingen at du tar aktivt del i markedsarbeidet, og at du bidrar til å følge opp oppdragsgivere i både nye og løpende oppdrag. Oppsummert gir dette følgende hovedoppgaver:

  • Oppdragsledelse og prosjektgjennomføring
  • Basert på kompetanse og erfaring, vinne nye kabel/ledning-oppdrag. Tilbudsarbeid.
  • Markedsarbeid. Etablere nye kundeforhold.
  • Bidra til å utvikle enhetens interne miljø med utgangspunkt i seniorkompetanse.
  • Kompetanseoverføring. Bidra til utvikling av junioringeniører. Mentor/Coaching.

 

Forventet erfaringsbakgrunn:

Vi søker en rutinert ingeniør med erfaring fra utbygging av ledningsnett. Vi ønsker at du har en helhetlig fagforståelse, med kunnskap om konsesjonssøknader, forprosjektering, prosjektering og tilbudsforespørsel til entreprenører. Aller helst har du bakgrunn fra nettselskap, entreprenørvirksomhet eller et rådgivende ingeniørfirma. Du bør ha kunnskap om bransjen, med tilhørende nettverk og referanser. Den formelle utdannelsen kan like gjerne være høyskole som universitet, gjerne med høyspent som fagområde, men annen utdanning kan være aktuelt kombinert med riktig erfaring.

 

Personlig profil:

For å trives og lykkes i jobben bør du være omgjengelig og innstilt på teamarbeid. Som senior vil du også få en naturlig rolle som faglig autoritet, og du bør trives med å dele kunnskap og utvikle dine kolleger. Det er ønskelig, men ingen forutsetning, at du vil bidra i salgs- og markedsarbeidet, og at du kan se langsiktige utviklingstrekk i markedet, og ut fra dette bidra til å tenke nye markedsmuligheter for avdelingen.

 

Hvorfor jobbe i COWI?

Hos oss blir du del av et stort, faglig spisskompetent og godt sosialt miljø som gir inspirasjon og motivasjon i en hektisk hverdag. COWI er gode på å vinne konkurranser, vi er dermed til stede på viktige arenaer og deltar i mange prestisjefylte prosjekter. Vi er kjent for å levere godt håndverk, fordi vi ligger foran på tekniske fag og har konsentrerte medarbeidere.

Vi legger stor vekt på å legge til rette for personlig utvikling. Det skal være mulig å bidra i flere prosjekter samtidig, men du skal også kunne fordype deg i ditt eget fag. Vi er en del av det internasjonale COWI-konsernet, som gir reell mulighet for internasjonal karriere om det er ønskelig.

Vi holder til i moderne og flotte kontorlokaler på Tyholt, med grei adkomst fra de aller fleste deler av Trondheim. Vi tilbyr konkurransedyktige vilkår og gode forsikrings- og pensjonsordninger.

 

Søknad med CV registreres på www.rekruttering.totalconsult.no innen 27. juni.


For mer info om stillingen, kontakt avdelingsleder Håvard Moen, tlf. 993 24 766, eller Avantas ved bedriftsrådgiver Carl Petter Brun, tlf 900 76 001/researcher Martin F. Svarva, tlf 996 90 407.

 

Avantas garanterer konfidensiell behandling, om ønskelig også ovenfor COWI i første fase av prosessen.

Vis flere stillinger: