Kickoff for Yngres Betongnettverk

14. juni inviterer Yngres Betongnettverk ”ferske” betongentusiaster til kickoff i Sandvika.

Yngres Betongnettverk (YBN), som er en del av Norsk Betongforening, er et nyoppstartet nettverk med formål å samle de unge i bransjen for å utveksle og bygge kunnskap om betongfaget. Nettverket har også et mål om å rekruttere og fremme interesse for faget, og dermed få flere unge og engasjerte mennesker inn i bransjen. Aldersgrensen for å være med er 35 år.

YBN planlegger 2-3 samlinger i året og første arrangement er YBNs kickoff, som går av stabelen i Norconsults lokaler i Sandvika fredag 14. juni.

Under kickoffen blir det både en presentasjon av YBN og en betongteknologisk prosjektpresentasjon av Dronning Eufemias gate. På kvelden inviterer YBN til krokketturnering og grilling på kalvøya

Så langt er det 36 påmeldte fra ulike deler av landet og det er plass til flere.

I styret til YBN sitter Britt Blom Marstrander (NorBetong), Christoffer Vikne Moen (Norcem), Jon Luke (Norconsult), Oliver Skjølsvik (Skanska) og Ingrid Hegseth (Skanska). Styret har dermed representanter fra både konsulent-, entreprenør-, betongprodusent- og sementprodusentsiden.

- Vi ønsker å nå ut til alle sider av bransjen. Vi har mye å lære av hverandre og vi har troen på at dette kommer til å bli et solid nettverk som alle medlemmene kommer til å ha nytte av, og som også er positivt for resten av bransjen, sier Britt Blom Marstrander.