Sales Manager / Salgssjef

JELD-WEN er blant Europas ledende innen produksjon og markedsføring av dører, vinduer og andre byggsrelaterte produkter. JELD-WEN har salgsenheter i mer end 15 europeiske land, samt produksjonsenheter i 12 europeiske land, hvor mer enn 6.000 dedikerte medarbeidere arbeider for å realisere en vekststrategi, som bl.a. skal gjøre JELD-WEN til det best kjente brand i bransjen

JELD-WEN Norge er en totalleverandør av kvalitetsdører til byggebransjen i Norge. Produktprogrammet omfatter innerdører, ytterdører, klassifiserte dører, passivhus dører, ståldører samt spesialdører.

Det er i dag over 60 ansatte ved avdelingene i Oslo og Trondheim. Les mer på www.jeld-wen.no

FirmaJELD-WEN
Fylke
Søknadsfrist23.06.2013

Ambisiøs leder til prosjektmarkedet, Entreprenør/Industri/Hus/DYI

 

JELD-WEN er markedsledende leverandør av dører i Norge. Gjennom målrettet og systematisk innsats har bedriften opparbeidet seg et omdømme som et selskap og en merkevare som kundene kan stole på – både med hensyn til produktene og tjenestene som tilbys. JELD-WEN’s merkevareløfte Reliability for real life® gjennomsyrer virksomheten, som hvert år – gjennom et bredt produktsortiment, fokus på kvalitet og bærekraftighet, en aktiv tilgang til markedet, og en god kundeservice – vinner nye markedsandeler og øker omsetningen. Som et ledd i å fastholde det høye servicenivået, samt utvikle sin posisjon ytterligere i prosjektmarkedet, søker JELD-WEN nå en dyktig og ambisiøs Sales Manager med solid erfaring fra byggebransjen.

 

Vil du bygge din karriere hos Norges markedsledende aktør!

Som Sales Manager får du en sentral posisjon med store karrieremuligheter i en profesjonell og faglig sterk salgs- og serviceorganisasjon. Med salgsansvaret for prosjektmarkedet i Norge i segmentene: Entreprenør, Industri, Hus og DYI, har du det direkte personalansvar for 5 kompetente og erfarne distriktssjefer. Du vil inngå i ledergruppen i Norge og delta i salgs- og servicerelaterte prosjekter på Skandinavisk nivå.    

 

Sales Manager har det overordnede ansvar for alle avtaler innenfor de respektive segmenter, herunder for utvikling og implementering av forhandleravtaler og distribusjonsstrategier, samt for salgsmål og budsjetter. Sentralt i stillingen er oppfølgning på kundegrupper og enkeltkunder av en viss størrelse, samt delta i årsforhandlinger med de store kjedene i Norge og sikre at salgskorpset jobber målrettet og effektivt mot oppsatte mål.

 

Du refererer direkte til Market Manager Norway, som du i det daglige vil ha et tett samspill med vedrørende de løpende kommersielle overveielser, nye produkt- og fokusområder etc. Arbeidsplassen er ved JELD-WEN’s kontor på Bryn i Oslo. Stillingen innebærer en del reisevirksomhet, fortrinnsvis i Norge, men også noe i Skandinavia forøvrig.

 

Utviklingsorientert leder med erfaring fra byggebransjen

Vi ser for oss en Sales Manager med relevant byggfaglig bakgrunn, gjerne kombinert en økonomisk- og/eller markedsrelatert utdannelse.  Du har flere års ledererfaring fra byggebransjen, herunder erfaring med entreprenørmarkedet og prosjektsalg. Du behersker engelsk godt skriftlig og muntlig. Vi forutsetter at du har en utpreget forretningssans, er serviceinnstilt og at du ønsker å videreutvikle ditt lederskap så vel som din karriere i Jeld-Wen konsernet. 

 

Som person er du kjennetegnet ved å ha pågangsmot og stor gjennomføringsevne. Du er målrettet, initiativrik og går gjerne foran med lyst og mot til å utfordre dine omgivelser i din bestrebelse etter alltid å skape bedre løsninger. Du oppleves som en utadvendt og nysgjerrig lagspiller med gode samarbeidsevner og som en inspirerende og utviklende leder. Du er strukturert og utviklingsorientert, og en dyktig nettverksbygger med sterke kommunikative- og forhandlingsmessige evner.

 

Vi tilbyr

Vi tilbyr en sentral og spennende stilling i et konsern, som med aktiviteter på fire kontinenter er verdens største innenfor sitt område, og som også er markedsleder i Norge. Vi tilbyr videre:

  • *  Ansettelse i en bedrift med solid og vedvarende vekst, som er opptatt av – og satser stort på produkt-, markeds- og kompetanseutvikling.
  • *  Høy selvstendighet og stor innflytelse på egen arbeidsdag og resultater
  • *  En stilling i en ambisiøs virksomhet hvor rette kandidat vil få muligheter for å utvikle seg som leder så vel nasjonalt som internasjonalt.
  • *  Konkurransedyktige betingelser.  

 

 

Søknad og spørsmål

HR- og rekrutteringsvirksomheten Comentor håndterer rekrutteringsprosessen på vegne av Jeld-WEN Norge. Vi ser frem til å motta din søknad og CV via www.comentor.dk/stillinger, senest den 23. juni.

 

Søk her

 

Har du spørsmål til ovenstående, er du velkommen til å kontakte Tomas Arnesen i Comentor på tlf. +45 28 99 84 02

Vis flere stillinger: