Ingeniører innen Jernbaneplanlegging

COWI er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap. Vi er ca 1000 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. Forretningsområdene har vi delt inn i bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann. Vårt mål er å se helheten og sette sammen team tilpasset det enkelte prosjekt. Slik skaper vi langsiktige verdier for samfunnet, brukerne og våre oppdragsgivere. Vi er en del av COWIgruppen, som med ca 6200 medarbeidere internasjonalt gir tilgang til verdifull kompetanse og kapasitet.

FirmaCowi AS
FylkeHele landet
Søknadsfristsnarest/fortløpende

Stor etterspørsel etter våre tjenester over hele landet gjør at vi søker etter flere dyktige medarbeidere innen planlegging av jernbane, T-bane/Metro og Bybane/trikk. Vi søker derfor etter personer med minimum 3 års erfaring, og interesse for planlegging innen en eller flere faser fra utredning til detaljprosjektering, byggefase og drift/vedlikehold.

 

Vi søker ressurser innen alle jernbanefagene

  • Spor/overbygning
  • Signal-/sikringsanlegg
  • Kontaktledning/Banestrøm
  • Lavspenning/jordin
  • Tele-/kommunikasjon
  • Risikostyring/RAMS
  • Prosjektledelse
  • Rullende Materiell

 

I tillegg er det interessant med erfaring fra byggeledelse.

 

Norge
COWI har Norges mest komplette banemiljø innen det private markedet for planlegging/rådgivning. Vår Baneenhet består av ca. 40 ansatte med spesialkompetanse innen jernbanefagene, lokalisert ved våre kontorer i Oslo, Fredrikstad, Kristiansand, Stavanger, Bergen/Voss og Trondheim.

Internasjonalt
I tillegg til prosjekter i Norge, jobber COWI på baneprosjekter i Sverige, Danmark, Øst-Europa, Asia og andre deler av verden. Det skjer i samarbeid med bla. våre firmaer i Sverige og Danmark. COWI har etablert egne internasjonale markeds-/tilbudsgrupper for en rekke forskjellige fagmiljøer, blant annet for bane- og samferdselsoppgaver, sammen med de andre delene av COWI-konsernet. Vi har et godt internasjonalt samarbeid innen samferdselsfagene.

Vi vektlegger
COWI ønsker medarbeidere med evne og vilje til å arbeide både selvstendig og i tverrfaglige team. Høy faglig kompetanse og ønske om å tilføre våre prosjekter og vårt kontormiljø det lille ekstra er verdsatt. COWI ønsker en jevn fordeling av ansatte av begge kjønn, kvinner med relevant kompetanse oppfordres til å søke.

Vi tilbyr
COWI er en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser. Vi har et godt faglig og sosialt miljø som gir inspirasjon og motivasjon i en hektisk hverdag. Vi er en del av det internasjonale COWI-konsernet.

Søknadsfrist
Løpende

For å bli bedre kjent med COWI
klikk deg inn på www.cowi.no | www.cowi.com

 

Vis flere stillinger: