Flexleie overtar utleiemaskiner fra AMV

Utleieselskapet Flexleie AS har inngått en samarbeidsavtale med Andersens Mekaniske Verksted AS (AMV) og deres datterselskap Tunnel Support AS.

Avtalen går ut på at Flexleie overtar alle utleieplattformene i AMV/Tunnel Support og et samarbeid på utleie og service etableres.

Samtidig investerer Flexleie AS tungt i flere og nye moderne arbeidsplattformer som skal inn i utleieflåten som nå skal tilbys det nordiske anleggsmarkedet, spesielt innenfor fjellsikring, bergrom, tunnelbygging, tunnelinstallasjon og tunnelrehabilitering.

- Vi er både stolt og fornøyd over at AMV ønsket å samarbeide med oss i vår videre satsing innen utleie av utstyr til anleggsbransjen. Vi får flere og flere forespørsler fra det nordiske anleggsmarkedet om at de ønsker leie mer enn før. Med AMV sine driftsikre kvalitetsprodukter og Flexleies utleieerfaring, samt brede utleieflåte, kommer dette til å resultere i gode løsninger for våre kunder, sier daglig leder i Flexleie Kato Stien.

- I tillegg har AMV og Flexleie svært sammenfallende og sunn bedriftskultur, tuftet på kvalitet og sikkerhet. Dette er viktig for begge parter, fortsetter han.

Adm. dir. Peder Andersen i AMV/Tunnel Support er meget godt fornøyd med å finne en samarbeidspartner som matcher på flere nivåer. AMV besitter en stor utleiepark bestående av tunnelrigger, sprøyterigger og annet tunnelutstyr.

- Vi har i en lengre periode ønsket å finne en god samarbeidspartner innenfor deler av vår utleievirksomhet. Vi ser at vi i sammen med Flexleie kan tilby et bredere spekter av utstyr samt at vi også dermed kan øke servicegraden hos våre kunder ved å få et større spekter av utstyr på anleggene. Avtalen med Flexleie gjelder foreløpig arbeidsplattformer, men vi ser ikke bort i fra at dette kan utvides i fremtiden. Vi ser frem til å påbegynne samarbeidet, sier AMV-sjefen.