Hilde Nordskogen til Rambøll

Nordskogen tiltrer stillingen som direktør for Rambølls region Øst, med 650 medarbeidere, 1. september 2013. Hun vil inngå i Rambølls ledergruppe og kommer fra stillingen som byggherredirektør i Statsbygg.

- Jeg ser frem til å bli en av lederne i et rådgivningsfirma som ønsker å være i front og tenker langsiktig, sier påtroppende direktør i Rambøll, Hilde Nordskogen.

- Vi er svært glade for at Hilde Nordskogen har takket ja til å lede region Øst, sier administrerende direktør i Rambøll, Ole-Petter Thunes. Hennes erfaring som leder for store enheter både i Statsbygg og Samferdselsetaten vil være svært verdifull for oss og våre medarbeidere.

- I tillegg vil hun med sin lange og brede erfaring fra prosjektgjennomføring i ulike roller, og som leder hos flere av våre største kunder, tilføre ledergruppen og virksomheten betydningsfull kompetanse og erfaring. Vi ser virkelig frem til å få Hilde med på laget og vi kommer til å lære mye, konstaterer Thunes.

Hilde Nordskogen er utdannet sivilingeniør ved NTNU i Trondheim fra 1987. Hun har bred ledererfaring fra virksomheter innen bygg- og anleggsnæringen hos store offentlige aktører.

I stillingen som byggherredirektør i Statsbygg, hvor hun har vært i ti år, har hun vært ansvarlig for byggherretjenester i Norge og Svalbard. Dette har blant annet omfattet ansvar for å levere store og kompliserte prosjekter, derav flere med nasjonal betydning. Hun har gjennomført endringsprosesser og utviklingstiltak for å styrke prosjektgjennomføringen i Statsbygg, herunder nødvendige krav til styring, kontroll og kompetanseheving.

Til Statsbygg kom hun fra stillingen som leder for Samferdselsetatens kontraktsavdeling og før det har hun jobbet i krevende tunnelprosjekter hos Statens vegvesen i Osloområdet.