Prosjektleder, DK Asker

NCC i Norge består av forretningsområdene NCC Construction, NCC Property Development, NCC Roads og NCC Bolig. I 2012 hadde NCC i Norge en omsetning på ca. 7,4 milliarder kroner og har pr. i dag rundt 2.500 ansatte. NCC Construction Norge bygger boliger, kontorer, veier, anlegg og infrastruktur.

FirmaNCC Construction AS
FylkeAkershus
StedAsker
Søknadsfrist04.08.2013

Region Øst Bygg, DK Asker

Vårt distriktskontor i Asker har sin kjernevirksomhet innen oppføring av offentlige bygg, kontor- og industribygg, samt bensinstasjoner. Vi jobber for tiden med produksjon og utvikling av flere spennende nye prosjekter.

BLI MED Å SKAPE FREMTIDENS BYGG MED OSS!

NCC er i gang med det neste store byggeprosjektet på Lysaker, Lysaker Polaris, et landemerke på 26.500 kvm strategisk plassert langs E-18. NCC søker en erfaren prosjektleder til dette prosjektet. Vi har i tillegg flere større prosjekter under utvikling, og søker erfarne prosjektledere. Stillingene vil være tilknyttet NCCs distriktskontor i Asker.

 

PROSJEKTLEDER


Arbeidsoppgaver:

  • Planlegging og styring av entreprise og egenproduksjon 
  • Inngåelse og oppfølging av avtaler og kontrakter i samarbeid med distriktssjef 
  • Styring og oppfølging av tidsplan, kvalitet og økonomi 
  • Tilbudsbehandling 
  • Være kundens kontaktperson

 

Kvalifikasjoner/egenskaper:

  • Erfaring fra byggebransjen, prosjektrettet virksomhet 
  • Utdanning som sivilingeniør eller ingeniør 
  • Gode samarbeidsevner

 

Vi tilbyr en spennende og utfordrende stilling i en organisasjon med vekststrategi. Du vil arbeide tett med hyggelige og kompetente kollegaer i et miljø som ikke er større enn at man blir godt kjent, samtidig som du er en del av et konsern som gir brede, profesjonalitet, støtte og gode utviklingsmuligheter. Du vil få konkurransedyktige betingelser og ordninger.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer.
Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt elektroniske søknadssystem - http://www.ncc.no/no/Jobb-hos-NCC/Ledige-stillinger/

Ref. 7001

 

Vis flere stillinger: