Vegplanleggere Stavanger

Asplan Viak er et av landets største rådgivende ingeniør- og arkitektfirmaer. Selskapet tilbyr tverrfaglig rådgivning og analyser for offentlig og privat virksomhet. Asplan Viak AS eies av Stiftelsen Asplan og har ca 740 ansatte ved 23 kontorer i Norge. Selskapet er organisert i 5 divisjoner – Plan og Analyse, Arkitektur og Landskap, Bygg og Installasjoner, Samferdsel Infrastruktur, Vann og Miljø. Asplan Viak satser tungt på egne kjerneverdier: Kvalitet, respekt, smarte løsninger og samfunnsengasjement.

FirmaAsplan Viak AS
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfristsnarest/fortløpende

Asplan Viaks kontor i Stavanger består i dag av 58 medarbeidere, som arbeider i et tverrfaglig miljø bestående av veg/samferdsel, Vann/avløp/renovasjon, landskap, plan, utredning og arkitektur. 

Veggruppa består av 5 medarbeidere, som arbeider innen regulerings- og detaljprosjekter. Asplan Viak har rammeavtale med Statens vegvesen både på region- og distriktsnivå, og også med fylkeskommunen, som gir god tilgang til oppdrag. Vi ønsker å styrke bemanningen ved kontoret innen vegplanlegging og -prosjektering.

Vi søker i første rekke etter en sivilingeniører eller ingeniør med erfaring  fra vegprosjektering eller anlegg.  Vedkommende skal bidra til at vi kan bygge opp miljøet videre, og opprettholde et godt markedsinngrep. Yngre medarbeidere kan også søke for å styrke vår kapasitet  innen vegfaget.

 

Vi tilbyr

• Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
• Et godt sosialt og tverrfaglig miljø med stort nettverk
• Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser
• Gode pensjons- og forsikringsordninger
• Fleksibel arbeidstid

Alle søknader behandles konfdensielt.

Søknad med CV og vedlegg sendes via link:

https://asplan.easycruit.com/vacancy/application/17dfa03d41d2fd58d0b15ae68dd8ae7b/928514/22469?iso=no

 

Kontaktpersoner:Divisjonsleder Mindor Alvestad
mob: +47 47 75 43 06

Gruppeleder Kristoffer Dørheim
mob: +47 41 10 99 93

Vis flere stillinger: