BT Hus årets VestlandsHus-forhandler

BT Hus i Førde ble i helga utnevnt som vinner av Årets forhandler-prisen på landsmøtet til VestlandsHus på Hankø i Østfold.

Byggefirmaet i Førde fikk prisen både for service-innstilling overfor kundene og for å være med å skape et godt samhold i VestlandsHus-kjeden.

- Dette viser vel at vi gjør ting riktig. Vi har satset stort på kvalitet og fornøyde kunder, og vi føler at vi har nådd fram, sier Raymond Kjeilen i en kommentar til prisen.

BT Hus selger i hovedsak eneboliger, men også flermannsboliger på egne felt, hovedsakelig i Førde og Jølster. Selve byggingen blir satt ut til lokale byggmestere – eller kontraktører. Og hederen i helga sender Kjeilen lett videre til byggmestrene.

- Dette er jo i aller høyeste grad en pris til dem også. Vi har sju-åtte kontraktører som vi bruker mye, og dette er skikkelige folk som vet hva det vil si å holde løfter og innfri kundenes krav, sier Kjeilen.

Totalt er det fem VestlandsHus-forhandlere i Sogn og Fjordane, og BT Hus dekker områdene Førde, Jølster og Gloppen. Kjeilen trekker fram mange fordeler med å være med i en såpass liten gruppe, og særlig at medlemmene er flinke til å hjelpe hverandre.

I juryens begrunnelse for valget av BT Hus heter det:

«Prisen årets forhandler går til en forhandler som har gjort en særlig innsats i 2012. Juryen har lagt vekt på profilering av VestlandsHus, bruk av innkjøpsordningen og kjedens tjenester, deltagelse på kurs/samlinger og salg av VestlandsHus.

Juryen har i tillegg lagt spesielt vekt på forhandlerens engasjement for å vise oss at om en følger VestlandsHus-konseptet så skaper man resultater. Forhandleren har også vært en viktig støttespiller for nye forhandlere, og ikke minst bidratt til et godt samhold i VestlandsHus. Tilbakemeldingene fra kundene er også positive. En kunde som har fått bygget et hus med forhandleren oppsummerte det på denne måten: ”Trygghet, serviceinnstilling og leverte det vi bestilte. Opptrådd skikkelig!”»