stor

Prosjekteringsledere

Veidekke er et av Skandinavias største entreprenørselskap med 6.300 ansatte og en omsetning på 20 milliarder kroner (2012). Virksomheten omfatter bygge- og anleggsoppdrag, boligutvikling, asfaltvirksomhet, pukk og grus og veivedlikehold. Våre verdier er profesjonell, redelig, entusiastisk og grensesprengende. Våre mål for helse, miljø og sikkerhet, HMS, er likestilt med de økonomiske målene. Veidekke kjennetegnes ved en desentralisert organisasjonsmodell med en sterk bedriftskultur og stor grad av medarbeiderinvolvering. Over halvparten av de ansatte er medeiere og har til sammen rundt 20 % av aksjene i Veidekke. Selskapet er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 aldri gått med underskudd.

Distrikt Nord er organisert under Veidekke Entreprenør AS, Region Anlegg. Veidekke i Nord Norge har egne resultatområder i vår regionale industri og anleggsvirksomhet. Virksomheten har sitt geografiske virkeområde i hele Nordland, Troms og Finnmark, samt Svalbard. Vi har avdelingskontorer på Fauske, Bodø, Harstad, Kirkenes, Alta, Bardufoss, Mosjøen og Mo i Rana. Hammerfest Entreprenør AS, er også en del av distriktet. Virksomheten har prosjekter innenfor både bygg og anlegg, samt veivedlikehold. Veidekke har lange tradisjoner for bygg-/anleggs- og industrivirksomhet i Nord Norge og har en omsetning på 700 MNOK med ca 200 ansatte.

Kontorsted:  Bodø

Arbeidsområde: Nord-Norge og Svalbard.

FirmaVeidekke Entreprenør AS
FylkeNordland
StedBodø
Søknadsfrist05.06.2013

Arbeidsoppgaver:

Som prosjekteringsleder vil du måtte holde tak i prosjektene, utvikle de og lede prosjekteringen fra tidlig fase til de settes i produksjon.Videre ville du måtte holde nær kontakt med prosjekleder og deleiere i prosjektet.

 

Kvalifikasjoner:

  • *  Utdanning som ingeniør eller sivilingeniør
  • *   Erfaring som Prosjekteringsleder eller prosjektledelse inne byggsektoren

 

Om deg:

Du må evne til å ha total oversikt og over komplekse prosjekt, samtidig som du går i "dybden", og evne å ha fokus på kvalitet, tenke løsninger og totaløkonomi. 

 

 Vi tilbyr:


*  frihet under ansvar i en desentral og involverende organisasjon
*  individuelle målrettede utviklingsplaner
*  konkurransedyktige betingelser, herunder gode pensjons- og forsikringsordninger
*  medeierskap for de ansatte
*  en selvstendig og ansvarsfull jobb blant gode og dyktige kollegaer
*  lokal virksomhet

Høres dette spennende ut? Ta kontakt med Marylen eller Egil for en uforpliktende prat. Vi gleder oss til å høre mer om deg, og fortelle deg om vår arbeidsplass.

 

tlf 930 66 714

 

Søk stilling:

https://emea3.recruitmentplatform.com/appproc/index.cfm?event=createSessionAfterSessionClear&ID=PUUFK026203F3VBQBV7LO68NM&jobboard=0&nPTID=491&bSessionClear=true

Vis flere stillinger: