Technip inn i NCC-kontorer på Lysaker

Oljeserviceselskapet Technip Norge har signert kontrakt med NCC, og flytter inn i nytt hovedkontor sommeren 2015.

Technip Norge har signert leiekontrakt for omtrent 13.400 kvadratmeter i NCCs kontorprosjekt Lysaker Polaris. Innflytting skjer i juni 2015. Dette melder NCC i en pressemelding tirsdag.

– For oss har fleksibilitet og gode planløsninger i bygget vært viktig ved valg av nytt hovedkontor. Vi ser frem til å flytte inn i moderne og fremtidsrettede lokaler, uttaler administrerende direktør i Technip Norge, Odd Strømsnes i pressemeldingen.

Lysaker Polaris vil, ifølge NCC, bli et av Norges best profilerte bygg. Bygget planlegges miljøsertifisert til BREEAM karakteren «Very Good». Dette innebærer høy fokus på inneklima, økologi, livssyklus, avfall, samt energi- og vannforbruk.

Totalt blir bygget på 18.500 kvadratmeter, og vil være det første av to byggetrinn. Lysaker Polaris er tegnet av Arcasa Arkitekter. NCC har tidligere utviklet over 100.000 kvadratmeter kontor på Lysaker, og uttaler at de har stor tro på området.

– Vi er svært glade for at Technip velger å samarbeide med NCC ved flytting til nytt hovedkontor i Norge. Lysaker Polaris er et dynamisk prosjekt som passer godt til selskaper med høy kompetanse i prosjektbasert virksomhet. Vi ser at kontoret blir et stadig viktigere verktøy for å rekruttere og beholde de beste medarbeiderne, uttaler Rolf Thorsen, administrerende direktør i NCC Property Development.