Tar du utfordringen? Vårt areal- og landskapsmiljø søker nye ledere

COWI er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap. Vi er ca 1000 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. Forretningsområdene har vi delt inn i bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann. Vårt mål er å se helheten og sette sammen team tilpasset det enkelte prosjekt. Slik skaper vi langsiktige verdier for samfunnet, brukerne og våre oppdragsgivere. Vi er en del av COWIgruppen, som med ca 6200 medarbeidere internasjonalt gir tilgang til verdifull kompetanse og kapasitet.

FirmaCowi AS
FylkeFlere fylker
Søknadsfrist16.06.2013

Vi søker 4 resultatorienterte avdelingsledere til våre dyktige medarbeidere.

Vårt areal- og landskapsmiljø har til nå vært organisert i en enkelt enhet med i overkant 45 medarbeidere, nå er tiden inne for å ta neste steg og organisere oss for videre vekst og utvikling. Vi søker derfor 4 nye avdelingsledere til våre avdelinger

  • Areal og landskap Oslo
  • Areal og landskap Fredrikstad
  • Areal og landskap Kongsberg
  • Areal og landskap Sør – Vest (kontorsted i Kristiansand eller Bergen).

 

Areal og landskap er en del av divisjon Miljø og Samfunn. Én av divisjonens hovedmålsettinger er å være en ledende aktør i markedet innen miljø, bærekraftig byutvikling og samfunnsplanlegging.

Hva skal du gjøre?
Vi har klare målsettinger om vekst innen forretningsområdet Areal og landskap, og din fremste oppgave blir å utvikle avdelingen og stimulere til ytterligere vekst. Du vil jobbe med markedsarbeid mot nye og eksisterende kunder, samt bidra inn i prosjektene våre. Vi er opptatt av helhetlige prosesser og bærekraftige løsninger, og for å klare dette kreves tett samspill og samarbeid mellom alle lederne innen Areal og landskap. Du vil bli en del av et lederteam bestående av 5 personer.

Hvem søker vi?
Vi ønsker oss deg som ser muligheter i markedet, trives med å jobbe på lag med andre, og evner å støtte og videreutvikle dagens medarbeidere. Du har evne til å lytte og knytte sammen de store røde trådene for å skape gode løsninger. Du bør ha utdannelse og erfaring innen landskapsarkitektur, arkitekt eller by- og regionplanlegging. Som person er du engasjert, ambisiøs, og en god relasjonsbygger.

Hva kan vi tilby?
Vi kan tilby en utfordrende og spennende stilling. Du får mulighet til å utvikle fagområdet videre og bidra til veksten i divisjonen som skal skje gjennom spennende prosjekter, engasjerte og fornøyde medarbeidere, samt gode faglige og sosiale arenaer.

Arbeidssted
Oslo, Fredrikstad, Kongsberg og for Sør- Vest i Bergen eller Kristiansand.

For å bli bedre kjent med COWI, klikk deg inn på
www.cowi.no | www.cowi.com

 

Send søknad
Elektronisk søknad sendes via


http://www.cowi.no/menu/jobs/Pages/Stilling.aspx?RMURL=VacDetail.aspx%3FCommAdSeqNo%3D233%26pp%3D7

Søknadsfrist
Elektronisk søknad merket kontorsted sendes innen 16. juni 2013.

 

Vis flere stillinger: