Cramo på utstyrsturné

Utleieaktøren Cramo ruller nå avgårde med sitt landsdekkende roadshow. 15 byer og tettsteder får besøk av teamet, som skal vise frem siste nytt i byggmaskiner og utstyr. (Bildekarusell)

Onsdag 15 mai var det Oslo og Alnabru som sto for tur, etter at startskudddet gikk i Fredrikstad dagen før.

Roadshowet er det første i sitt slag i Norge, hvor Cramo i samarbeid med flere av de største utstyrsprodusentene reiser rundt og demonstrerer utstyr for byggebransjen.

– Dette er en fin måte å se nyheter og alternativer til det vi vanligvis bruker, og dermed holde seg oppdatert, sier avdelingsleder for ettermarked Christoffer Torp i BundeBygg til Byggeindustrien.

Byggeindustrien traff ham og flere andre Cramo-kunder da portene åpnet på Alnabru onsdag. Roadshowet stiller ut en et spekter av forskjellig utstyr, alt fra store moduler til kompakte spikerpistoler.

De besøkende får selv teste maskinene og få demonstrert riktig, sikker og effektiv bruk av maskiner og utstyr.

Da Byggeindustrien besøkte arrangmentet, var det flere som var i full gang med å teste blant annet spikerpistoler, kombihammere og armeringsklippere.

NM i gjerdebygging
I tillegg til utstyrspresentasjoner og varm lunsj vil Cramo Roadshow 2013 inneholde en rekke aktiviteter og konkurranser for de besøkende. 

Et høydepunkt er Cramos uoffisielle NM i gjerdebygging, der alle inviterte bedrifter oppfordres til å delta med et lag på tre personer. Landets raskeste gjerdebyggere vil motta tittel og premier etter avslutningen i Tromsø i midten av juni.

Ansvarlig arrangør og salgs- og markedssjef i Cramo AS, Geir Paulsen, har stor tro på at konseptet blir populært blant de mange bransjeaktørene i landet – ikke minst på bakgrunn av erfaringer fra liknede tiltak, blant annet i Sverige.

– Det utvikles stadig nye typer utstyr. Vekten går ned, styrken går opp og risiko for ulykker og slitasjeskader hos brukeren reduseres. Et roadshow som dette vil gjøre det lettere for bransjen å holde seg oppdatert på hva som skjer i utstyrsmarkedet, samt finne de beste løsningene for egen bedrift, sier Paulsen.

For mer informasjon, se: www.cramoroadshow.no

Videre turneliste:
Porsgrunn 21. mai
Bærum 22. mai
Hamar 23. mai
Kristiansand 27. mai
Stavanger 28. mai
Haugesund 29. mai
Åsane 30. mai
Ålesund 3. juni
Molde 4. juni
Trondheim 5. juni
Mosjøen 6. juni
Bodø 10. juni
Tromsø 12. juni

Arrangementet avholdes kl. 11-15 på hver avdeling.