Ny konsernledelse i Entra

Entra gjennomfører organisatoriske endringer. Målet er å styrke selskapets posisjon som det ledende eiendomsselskap i Norge og for å møte fremtidige krav og forventninger til selskapet.

- Entra har i dag solid drift og stabile resultater. For å møte et stadig tøffere marked har vi imidlertid behov for å tilpasse og forsterke organisasjonen. Vi viderefører det beste fra dagens organisasjonsmodell og styrker områder hvor det er forbedringspotensial. Prosessen har vært grundig og jeg trygg på at den nye modellen vil bidra til å løfte Entras konkurransekraft i tiden fremover sier, administrerende direktør Klaus-Anders Nysteen i en pressemelding.

Den største endringen innebærer innføring av en regionmodell med tydelig resultatansvar. Entra har de seneste årene vært funksjonsinndelt.

Med ny modell får hver region tydeligere mandat og økt ansvar for både resultat og utvikling i eiendomsporteføljen. Entra er delt inn i regionene Oslo Sentrum, Stor-Oslo, Midt-Nord og Sør-Vest.

Den nye konsernledelsen i Entra vil bestå av 10 personer:

Administrerende direktør, Klaus-Anders Nysteen
CFO og Viseadministrerende direktør, Anne Harris
Kommunikasjonsdirektør, Hege Njå Bjørkmann
Juridisk Direktør, (under rekruttering)
Salgs- og Markedsdirektør, Anders Solaas
Direktør Prosjektutvikling og Teknisk, Bjørn Holm
Regiondirektør Oslo Sentrum, (under rekruttering, men Anders Solaas vil fungere som regiondirektør inntil stillingen er besatt))
Regiondirektør Stor-Oslo, Mona Aarebrot
Regiondirektør Sør-Vest, Jorunn Nerheim
Regiondirektør Midt-Nord, Karl Fredrik Torp

I forbindelse med omorganiseringen av Entra gjøres det også andre tilpasninger i organisasjonen for å effektivisere stabs- og støttefunksjonene samt frigjøre kapasitet til forretningsutvikling og markedsarbeid. Endringene trer i kraft 18. juni 2013.