Seksjonsleder Industri

Norconsult er med sine 2550 ansatte Norges største flerfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Selskapet leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, miljø, olje og gass, samferdsel, samfunnsplanlegging, sikkerhet og vann og avløp. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og 77 andre kontorer i Norge og i utlandet. Se www.norconsult.no.

FirmaDelphi Consulting for Norconsult
FylkeAkershus
StedSandvika
Søknadsfristsnarest

Norconsult har Norges største miljø innen planlegging/prosjektering. Selskapet arbeider med varierte og krevende prosjekter for store industrivirksomheter nasjonalt og internasjonalt.

Seksjon Industri har en sammensatt portefølje av prosjekter og kunder og vi søker en engasjert og utviklingsorientert seksjonsleder. Stillingen rapporterer til direktør for bygg- og anleggsdivisjonen og har personal-, budsjett- og resultatansvar. Som seksjonsleder vil du være en del av divisjonens ledergruppe og ha ansvar for strategi- og forretningsutvikling innenfor industri. Du vil også kunne arbeide med noen av de største og mest komplekse, tverrfaglige oppdragene innenfor industrisegmentet. Vi ønsker at du har utdanning innenfor konstruksjonsteknikk, kombinert med erfaring fra industriprosjekter og et relevant kontaktnett knyttet til aktuelle industrikunder.

Seksjonen har 15 ansatte som representerer sterk faglig kompetanse, primært innenfor stål- og betongkonstruksjoner. En sentral oppgave vil bli å utvide kapasiteten og kontinuerlig fornye kompetansen innenfor industriområdet. Seksjonen samarbeider med andre aktuelle fagmiljøer i hele Norconsult og jobber i tverrfaglige team på ulike prosjekter.

Rollen som seksjonsleder vil by på store muligheter for faglig og personlig utvikling i et sterkt kompetansemiljø. Norconsult fokuserer på personal- og kompetanseutvikling og tror du er en engasjert person som ser betydningen av godt lederskap. Du trives med kombinasjonen av prosjekt- og linjeledelse og har gode kommunikasjonsevner både internt og i dialog med kundene.  

Norconsult kan tilby konkurransedyktige betingelser og et fleksibelt og sosialt arbeidsmiljø i en solid virksomhet som er eiet av de ansatte.

Ta gjerne uforpliktende kontakt med Randi Flugstad hos Delphi Consulting AS, tlf. 23 33 27 72 eller med direktør Stein Tidemann hos Norconsult, tlf. 45 40 12 10. CV og kortfattet søknad merket 64966, sendes til delphi@delphi-consulting.no. Alle søknader og henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Vis flere stillinger: