Cramo med landsdekkende roadshow

For første gang arrangerer utleieaktøren Cramo AS et roadshow for å presentere aktuelle byggmaskiner i Norge. Hensikten er å gi aktørene i bransjen mulighet til å teste et stort utvalg av det nyeste utstyret på markedet.

I løpet av forsommeren skal Cramo AS – i samarbeid med flere av de største utstyrsprodusentene på det norske markedet – reise land og strand rundt for å demonstrere utstyr for byggebransjen.

Cramo Roadshow 2013 er det første i sitt slag i Norge og starter i Fredrikstad tirsdag 14. mai før det fortsetter til Cramo-avdelinger i femten av de største byene i landet. Roadshowet avsluttes i Tromsø onsdag 12. juni.

Roadshowet stiller ut en rekke forskjellig utstyr fra store moduler til kompakte spikerpistoler, og de besøkende vil få muligheten til selv å teste og få undervisning i riktig, sikker og effektiv bruk av maskiner og utstyr.

Ledende utstyrsleverandører
Leverandøren av luftdrevet høyttrykksverktøy for spikring, bolting og skruing, Gothia Fastening AS, er blant de seks utvalgte leverandørene som deltar på sommerens Roadshow. Regionsjef Thomas Hansen ser flere fordeler med å komme nærmere brukergruppene rundt omkring i landet.

– Vi merker at det er svært viktig for kundene våre å få kjenne på og teste ut produktene selv. I denne sammenhengen får vi også lettere forklart hvordan utstyret skal brukes riktig, noe vi mener er en viktig del av HMS på mange arbeidsplasser, sier Thomas Hansen.

NM i gjerdebygging
Utover utstyrspresentasjoner og varm lunsj vil Cramo Roadshow 2013 inneholde en rekke aktiviteter og konkurranser for de besøkende, ikke minst Cramos uoffisielle NM i gjerdebygging, der alle inviterte bedrifter oppfordres til å delta med et lag på tre personer. Landets raskeste gjerdebyggere vil motta tittel og premier etter avslutningen i Tromsø i midten av juni.

Ansvarlig arrangør og salgs- og markedssjef i Cramo AS, Geir Paulsen, har stor tro på at konseptet blir populært blant de mange bransjeaktørene i landet – ikke minst på bakgrunn av erfaringer fra liknede tiltak, blant annet i Sverige.

– Det utvikles stadig nye typer utstyr, noe vi har flere eksempler på i roadshowet. Vekten går ned, styrken går opp og risiko for ulykker og slitasjeskader hos brukeren reduseres. Et roadshow som dette vil gjøre det lettere for bransjen å holde seg oppdatert på hva som skjer i utstyrsmarkedet, samt finne de beste løsningene for egen bedrift, forteller  Geir Paulsen.

For mer informasjon, se: www.cramoroadshow.no

Program:
Fredrikstad 14. mai
Oslo 15. mai
Porsgrunn 21. mai
Bærum 22. mai
Hamar 23. mai
Kristiansand 27. mai
Stavanger 28. mai
Haugesund 29. mai
Åsane 30. mai
Ålesund 3. juni
Molde 4. juni
Trondheim 5. juni
Mosjøen 6. juni
Bodø 10. juni
Tromsø 12. juni

Arrangementet avholdes kl. 11-15 på hver avdeling.