Arrangerer ProffTour

For tredje året på rad kjører ProffPartner turneen ProffTour.

ProffTour besøker i alt 35 ProffPartner-forhandlere i hele landet, fra Hammerfest til Kristiansand. På besøksdagen er kunnskapsdeling og kompetanseheving i fokus. Kunder skal kunne komme innom å få de beste råd og tips rundt løsninger og produkter for bransjene bygg og anlegg, industri og offshore.

– Dette er kundenes arrangement og har vært en ubetinget suksess siden oppstarten. Vi ønsker å komme oss ut på veien å vise oss fra vår beste side. Kundene skal kunne ta og føle på produktene, samt teste våre løsninger i praksis. Våre vareforsyningsløsninger spiller en hovedrolle i ProffTour, sier Erik Chapman, kjededirektør i ProffPartner.

Kavaleriet samles hos ProffPartner RIS i Stavanger 13. mai. Herfra går det slag i slag på Sør- og Vestlandet før Hammerfest og Midt-Norge besøkes før ferien. I august dekkes resten av Midt-Norge, andre deler av Vestlandet og til slutt Østlandet. Rundreisen avsluttes i september hos ProffPartner Kalbakken i Oslo.

ProffTour kommer blant annet med innslag fra leverandører og en egen Ironside-bil. I tillegg vil det være lokal kreativitet og engasjement. Flere forhandlere har spennende ting på gang, med alt fra auksjoner og innslag av lokale leverandører, til morsomme konkurranser og aktiviteter for besøkende.

– Lokalt initiativ viser glød og engasjement. Dette gleder meg samtidig som det bidrar til å gi ProffTour lokal aktualitet og en ekstra dimensjon, sier Chapman.

I Kristiansand blir det messe i kombinasjon med ProffTour. Flere titalls leverandører har stands hvor det vises og demonstreres forskjellige produkter og løsninger. Det holdes HMS- og montasjekurs i løpet av dagen og ved lunsjtider fyres grillen.

– Det blir svært spennende å følge touren rundt i Norge. Vi håper mange har tid og anledning til å stikke innom sin lokale ProffPartner-forhandler, avslutter Chapman.