Seksjonsleder Vann/Avløp

Rambøll er en ledende internasjonal rådgivervirksomhet innen plan, design og teknikk. Vi er opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger med rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet som helhet.

Vi erkjenner at det er medarbeidernes kreativitet, innsikt og integritet som skaper de gode og inspirerende løsningene. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen og legger til rette for et godt samarbeid mellom talentene. Våre medarbeidere utvises tillit og tildeles ansvar.

FirmaRambøll Norge
FylkeØstfold
StedFredrikstad
Søknadsfrist02.06.2013

Rambøll region Øst består av ca. 600 medarbeidere. I dag teller VA avdelingen i regionen ca. 35 medarbeidere. Avdelingen er delt inn i 4 seksjoner etter kontorene Drammen, Oslo, Skjetten og Sandefjord. Vi ønsker nå å utvide vår avdeling med en seksjon i Fredrikstad for å dekke etterspørselen til markedet. Vi har varierte oppdrag innen vann- og avløpsteknikk og stor tilgang på spennende oppdrag.

Rambøll har i dag 2 kontorer i Fredrikstad og ca. 40 dyktige medarbeidere. I løpet av 2014 samlokaliseres disse i flotte nye lokaler på Værste.

Er du klar for nye utfordringer? Lei av ikke Å bli hørt? Lyst å være med å påvirke?

Vi søker etter deg som vil være med å påvirke og utvikle kolleger. Oppgaver er knyttet til oppbygging av en ny seksjon for VA i Fredrikstad. Naturlig tilligger det også stillingen oppgaver med prosjektering og ledelse av prosjekter innen vann og avløp.

 

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Utdannelse som sivilingeniør / ingeniør innen vann- og avløp
  • Minimum 5-10 års erfaring
  • God lokalkunnskap og godt kundenettverk
  • Evne til å arbeide i og lede team
  • Erfaring fra prosjekteringsverktøy

 

 Det vil bli stilt krav til norskkunnskapene.

 

Rambøll tilbyr gode muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom varierte arbeidsoppgaver med kolleger for Nordens ledende samfunnsrådgiver. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode sosiale ordninger, bonusavtale, attraktive forsikrings- og pensjonsordninger samt muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom Rambøll Academy (interne og eksterne kurs).

 

Hvis du er interessert i denne stillingen og møter de fleste av de ovennevnte kriteriene, kan du sende inn din søknad / CV via:

https://rambollgroup.easycruit.com/vacancy/application/ce2042c6c09ecbb1a1a9120eef4c1cfc/979555/35765?iso=no

 

Vis flere stillinger: