Strategisk Key Account Managers (2) Oslo og Bergen

Inwidokonsernet er markedsleder innen vinduer og dører i Nord-Europa, og omsetter for 4,6 mrd. SEK. Inwido Norway er en av Norges største leverandør av vinduer og dører til det norske markedet, med samlet årlig omsetning på cirka 450 millioner kroner. Konsernet har som ambisjon å ytterligere styrke sin posisjon, blant annet ved utvikling av de tre merkevarene Lyssand, Frekhaug og Diplomat, og organisasjonene som inngår i gruppen. Vår misjon er å forbedre menneskers velvære i hjemmet, og derfor lager vi fantastiske vinduer og dører. Inwidos hovedkontor er lokalisert i Malmö, Sverige.

FirmaInwido
Fylke
SøknadsfristSnarest

Ivareta kunderelasjoner – Utvikle salgsstrategier og konsepter – Innsalg nye kunder

 

Inwido Norway er blant Norges største leverandør av vinduer og dører, og satser nå målrettet for å vinne industrimarkedet. Vi er en ekte industribedrift med solide og historiske merkevarer som Frekhaug Vindu, Lyssand Treindustrier og Diplomat. Du vil ta del i en suksesshistorie hvor du i tett samarbeid med Salgsdirektør vil jobbe strategisk med markedsutvikling, konsepter og løsninger for bygge- og entreprenørbransjen.

 

Vi søker deg som er dyktig på:

  • *  Å ivareta kunderelasjoner i prosjekt ved å utarbeide tilbud og gode løsninger for entreprenører og arkitekter. Gjennom tett oppfølging og partnerskap med kunden har du oppnådd gode resultater og leveranser.
  • *  Innsalg og salgsprosser mot nye kunder. Du skaper gode løsninger for kundens unike behov.   
  • *  Identifisere kommende prosjekter og innsalg mot relevante beslutningstakere.

 

Du har gjerne erfaring fra bygge- og entreprenørbransjen med talent for relasjoner, service og skape gode løsninger for kunden. Førerkort er et krav.

 

Vi tilbyr deg en sentral rolle i markedsorganisasjonen i Inwido Norway med stor påvirkningskraft i salgs- og kundeprosesser. Inwido har virksomheter i åtte land med gode utviklingsmuligheter internt.      

 

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Andreas de Lange tlf. 975 59 056, Monica Strysse tlf 975 59 030, eller Preben Giving tlf. 975 59 091.

Vis interesse for stillingen i Oslo ved å laste opp din CV og søknad her snarest. Vis interesse for stillingen i Bergen ved å laste opp din CV og søknad her snarest. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.  

 

Key Account Manager Oslo

Key Account Manager Bergen

Vis flere stillinger: