Ingeniør /sivilingeniør / master Vann- og miljøteknikk på Jessheim

Asplan Viak er et av landets største rådgivende ingeniør- og arkitektfirmaer. Selskapet tilbyr tverrfaglig rådgivning og analyser for offentlig og privat virksomhet. Asplan Viak AS eies av Stiftelsen Asplan og har ca 730 ansatte ved 23 kontorer i Norge. Selskapet er organisert i 5 divisjoner – Plan og Analyse, Arkitektur og Landskap, Bygg og Installasjoner, Samferdsel Infrastruktur, Vann og Miljø. Asplan Viak satser tungt på egne kjerneverdier: Kvalitet, respekt, smarte løsninger og samfunnsengasjement.

FirmaAsplan Viak AS
FylkeAkershus
StedJessheim
Søknadsfrist31.05.2013

Til vår nyetablering av kontor på Jessheim søker vi kandidater til utredning og prosjektering av vann- og avløpsanlegg. Oppstart av vårt nye kontor i Jessheim sentrum vil være 15.08.2013. Du vil få muligheten til å bidra i oppbygningen av et nytt kompetent rådgivende VA-miljø, i det største vekstområde på Østlandet. Leder av kontoret har lang erfaring fra Vann- og miljødivisjonen i Asplan Viak.  

Vann- og miljødivisjonen i Asplan Viak har over 150 rådgivere, hvorav 60 holder til på Østlandet. Du blir en del av et stort VA-miljø og vil jobbe på tvers av mange kontorer og fagområder. Vi jobber på alle plannivåer fra overordnet planlegging til prosjektering og byggeledelse innenfor vannmiljø, vannforsyning, avløpshåndtering, overvann, avfall, hydrogeologi etc.  

Vi søker etter deg som vil jobbe med utredning, prosjektering, rehabilitering/NODIG og byggeledelse av VA-transportsystemer og -behandlingsanlegg. Du har god markedskontakt og samarbeider godt med kunder og kollegaer. Det er gode muligheter til å lede spennende prosjekter. 

 

Kvalifikasjoner

Vi søker primært etter personer med utdanning fra universitet eller høyskole, som har minimum 5 – 10 års relevant yrkeserfaring innen VA, men nyutdannede kan også søke. Du må ha gode kunnskaper i norsk skriftlig og muntlig. 

 

Vi tilbyr

  • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
  • Et godt sosialt og tverrfaglig miljø med stort nettverk
  • Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Fleksibel arbeidstid
  • Studieturer og sosiale arrangementer

 

 

 

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via link:

https://asplan.easycruit.com/vacancy/application/e4ae3379d2ef1ecb9ae83984595bc02c/978747/99261?iso=no

Vis flere stillinger: