Byggteknisk leder

IEC-HUS er et norskeiet selskap som leverer boliger basert på prefabrikkerte elementer av høy kvalitet. Selskapet ble etablert i år 2000 og siden starten har vi levert mer enn 2000 boligenheter i Norge; hus, hytter og leiligheter. Hovedkontoret ligger i Ski i Akershus. De tilbyr 12 ulike boligkolleksjoner som er basert på solide norske byggetradisjoner. Selskapet omsatte for 400 millioner kroner i 2012 og sterk videre vekst forventes. IEC-HUS har egen produktutvikling og en produksjonsenhet i St. Petersburg. Selskapet har høyt fokus på teknisk innovasjon, alle kvaliteter og standarder er godkjent av SINTEF Byggforsk og er medlem i Boligprodusentenes Forening.

FirmaIEC-HUS Norge AS
FylkeAkershus
Søknadsfrist02.06.2013

Byggteknisk leder med kommersielt fokus

Ansvar: dette er en fantastisk mulighet til å være en del av en spennende organisasjon i sterk vekst. Rollen befinner seg i grensesnittet mellom det byggtekniske og det kommersielle, samtidig har Byggteknisk leder et klart ledermandat for den tekniske avdelingen i selskapet.

Kommersielt: Byggteknisk leder vil være ansvarlig for å se og agere på muligheter i markedet sett i lys av IEC-HUS sitt potensial innenfor produktutvikling og prosessoptimalisering. Vi søker derfor deg som har evnen til å se det tekniske i et større perspektiv samtidig som du samarbeider godt med teamet på teknisk avdeling.

Lederskap: denne stillingen har personalansvar for teknisk avdeling i sin helhet, i dag er det 20 medarbeidere i denne enheten. Den riktige kandidaten vil også sitte i ledergruppen. Ansvarsområder som er underlagt stillingen er; produksjon, ordrekontor, kalkulasjon, innkjøp, prosjektering og produkt- og prosessutvikling.

Kvalitet: Byggteknisk leder vil være overordnet ansvarlig for kvaliteten på produkter og selve byggeprosessene. Du vil jobbe aktivt og metodisk sammen med resten av organisasjonen for hele tiden å bedre kvaliteten og effektiviteten i markedet. 

Vi ser etter deg som har ledererfaring fra en byggteknisk rolle, gjerne hvor du har jobbet med et kommersielt fokus. Du må ha meget gode samarbeidsevner og trives i en rolle med høyt tempo, noe reising må påregnes, også internasjonalt. Det er viktig at du behersker norsk og engelsk som arbeidsspråk. Vi er på jakt etter en aktiv bidragsyter som har høy gjennomføringsevne som samtidig kan inneha et overordnet perspektiv på forretningen.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Researcher Marlene Killingrød Lundquist på 975 59 061 eller konsulent Ingrid Ardø på 975 59 084.

Vis interesse for stillingen via www.mercuriurval.no ved å laste opp din CV og søknad snarest, og senest innen 2. juni 2013. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.  

Vis flere stillinger: