Kommunikasjonsrådgiver / Webredaktør

Rambøll er en ledende internasjonal rådgivervirksomhet innen plan, design og teknikk. Vi er opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger med rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet som helhet.

Vi erkjenner at det er medarbeidernes kreativitet, innsikt og integritet som skaper de gode og inspirerende løsningene. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen og legger til rette for et godt samarbeid mellom talentene. Våre medarbeidere utvises tillit og tildeles ansvar.

FirmaRambøll Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist24.05.2013

Kommunikasjonsavdelingen i Rambøll i Norge har ansvaret for all ekstern, intern og kommersiell kommunikasjon. Avdelingen ledes av kommunikasjonssjef og består av to kommunikasjonsrådgivere.Vi søker en dyktig kommunikasjonsrådgiver som skal være redaktør for våre kommunikasjonskanaler og ansvarlig for utforming av annonser og grafisk materiell.

Du vil ha ansvar for Rambølls egne kanaler som web og intranett. Til dette ligger ansvar for å sikre aktuelle og attraktive websider og et medarbeidervennlig intranett. I tillegg vil du ha ansvar for utforming av annonser og annet grafisk materiell. Dette innebærer først og fremst å sikre at alt grafisk materiell utformes i henhold til Rambølls brandmanual.

Som kommunikasjonsrådgiver vil du delta i arbeidet med å nå kommunikasjonsavdelingens strategiske mål fra plan til gjennomføring. Webredaktøren inngår også i Rambøll Gruppens internasjonale nettverk for webredaktører.

 

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Relevant høyere utdanning.
  • Minimum 2-3 års relevant arbeidserfaring.
  • Meget gode formuleringsevner muntlig og skriftlig i norsk. God i engelsk muntlig og skriftlig.
  • Evnen til å arbeide systematisk og selvstendig og å kunne håndtere mange ulike oppgaver samtidig.
  • Må kunne forholde seg til interne og eksterne brukere på en positiv og imøtekommende måte og være en tillitsvekkende rådgiver i kommunikasjonsfaglige spørsmål.
  • Ms Office, Adobe InDesign, Adobe Photoshop.
  • Erfaring med tekstproduksjon og tilpasning av innhold til ulike kanaler som web og intranett.
  • Gode ferdigheter innen grafisk utforming.
  • Erfaring med bruk av sosiale medier i profesjonell sammenheng er en fordel.

 

Rambøll tilbyr gode muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom varierte arbeidsoppgaver med kolleger i Nordens største tverrfaglige ingeniørmiljø. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode sosiale ordninger, bonusavtale, attraktive forsikrings- og pensjonsordninger samt muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom Rambøll Academy (interne og eksterne kurs).

 

Hvis du er interessert i denne stillingen og møter de fleste av de ovennevnte kriteriene, kan du sende inn din søknad / CV på våre nettsider.

Vis flere stillinger: