Fagarbeidere tømmer og betong

Veidekke er et av Skandinavias største entreprenørselskap med 6.300 ansatte og en omsetning på 20 milliarder kroner (2012). Virksomheten omfatter bygge- og anleggsoppdrag, boligutvikling, asfaltvirksomhet, pukk og grus og veivedlikehold. Våre verdier er profesjonell, redelig, entusiastisk og grensesprengende. Våre mål for helse, miljø og sikkerhet, HMS, er likestilt med de økonomiske målene. Veidekke kjennetegnes ved en desentralisert organisasjonsmodell med en sterk bedriftskultur og stor grad av medarbeiderinvolvering. Over halvparten av de ansatte er medeiere og har til sammen rundt 20 % av aksjene i Veidekke. Selskapet er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 aldri gått med underskudd.

Distrikt Sogn og Fjordane er organisert under Veidekke Entreprenør AS, Region Nord/Vest.  Vi utfører alle typer bygge– og anleggsoppdrag. De alle fleste av våre byggeoppdrag utføres i totalentreprise enten utviklet i tidlig fase sammen med kunden eller vunnet i konkurranse.  I tillegg utfører vi bygge- og anleggsjobber i hovedentrepriser. Distriktet har hovedkontor i Sogndal med avdelingskontorer på Sandane og Volda. Distriktet omsetter for ca. 280 MNOK og har 80 entusiastiske medarbeidere.

FirmaVeidekke Entreprenør AS
FylkeMøre og Romsdal
StedSunnmøre sør
Søknadsfrist15.05.2013

Til nye oppdrag på søre Sunnmøre og for framtida søker vi engasjerte medarbeidere med fagbrev i tømmer og/eller betongfag.

 

Kvalifikasjoner:

Vi ønsker at du har fagbrev, er engasjert og positiv, har fokus på HMS samt vilje til å stå på når det gjelder.

 

Vi tilbyr

  • Spennende og utfordrende arbeidsdager
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Gode karrieremuligheter i et skandinavisk selskap.
  • Medeierskap i konsernet (rabattert aksjekjøp).
  • Uformelt og positivt arbeidsmiljø.