Ny motorsag for hagen

Mc Culloch kommer nå med en ny motorsag som passer godt for hage- og gårdseiere, ifølge importøren.

McCullochs nye motorsag CS 330 er utstyrt med den nyeste teknologien hvilket gjør den både kraftfull, drivstoffgjerrig og miljøvennlig, ifølge en pressemelding fra importøren.

Allerede i 1949 presenterte McCulloch den første amerikanske motorsagen og denne ble svært populær hos kvalitetsbevisste hage- og gårdseiere.

Den nye CS 330 er utstyrt med en OxyPower-motor som gir ekstra kraft. Samtidig reduseres utslipp med opptil 70 prosent og drivstoffbruken med opp til 20 prosent. Soft Start gjør motorsagen lettere å starte og en kombinert choke- og stoppfunksjon gir en raskere oppstart og bedre driftssikkerhet.

Kjedebremsen kan aktiveres på to måter; enten med høyrehånden eller med en automatisk forsinkelsesfunksjon, noe som bedrer sikkerheten ytterligere.

Antivibreringssystemet isolerer håndtaket fra motoren og gjør at man kan jobbe med motorsagen over lengre tid.

Motorsagen har også et effektivt sentrifugalt luftrensesystem (CCS) som reduserer behovet for vedlikehold og øker levetiden.

Felles for alle McCullochs motorsager er en sterk motor, lav vekt og en ergonomisk utforming som gjør dem lette å jobbe med.