Ny forsvarsjobb til Bjørn Bygg

Peabs datterselskap Bjørn Bygg har underskrevet kontrakt med Forsvarsbygg om oppføring av to mannskapsforlegninger, plassert på Bardufoss i Troms.

Kontraktssummen er på 75,6 millioner kroner og byggetiden er på 14 måneder. Arbeidet starter i juni.

Forlegningene i Rusta leir på Bardufoss oppføres i to etasjer og skal ha totalt 384 sengeplasser fordelt på seksmannsrom. Det blir vaskerom, dusj og toalett i hver enhet, samt fellesrom/stue i hver etasje. Teknisk rom plasseres på loft. Mannskapsforlegningene rendyrkes til et sted hvor soldatene på Bardufoss skal bo og være på fritiden. Bjørn Bygg har også oppført en nesten identisk mannskapsforlegning på Setermoen, noe som er en fordel med tanke på effektivitet og erfaringsoverføring.

– Vi har de siste fem årene opparbeidet et veldig godt samarbeid med Forsvarsbygg. Vi har hatt en rekke oppdrag for Forsvaret på Bardufoss, Setermoen og Skjold. Forsvarsbygg er en foretrukken byggherre som er forutsigbar og kvalitetsbevisst. Vi vet hva vi har å forholde oss til, og dette er oppdrag som passer oss godt, sier distriktssjef Steinar Rørnes i Bjørn Bygg.