Ny sjef for Lindab Norge

John Georg Storvik er ny administrerende direktør og forretningsområdesjef ventilasjon for Lindab Norge.

De første månedene av 2013 har Lindab konsernet vært igjennom en omfattende prosess med å finne en verdig kandidat til stillingen som ddministrerende direktør og forretningsområdesjef ventilasjon for Lindab Norge.

Selskapet skriver i en pressemelding at det har vært flere gode kandidater, men at valget til slutt falt på en intern nøkkelperson; salgssjef John Georg Storvik.

Storvik startet sin karriere i Lindab i 1997, gjennomførte IT-utdanning ved siden av jobben og fikk stilling som IT-sjef og kvalitetssjef for Lindab Norge.

Etter kun kort tid ble han headhunted til en mer sentral rolle på konsernnivå.

Han ble ansatt på hovedkontoret i Sverige og ledet forretningsutviklingsprosjekter i Sverige, England, Finland og Danmark.

De siste 2 årene har Storvik innehatt stillingen som salgssjef ventilasjon for Lindab Norge.

Da tidligere administrerende direktør og forretningsområdesjef ventilasjon, Helge Knutsen gikk av tidlig i 2013, tiltrådte Storvik som fungerende forretningsområdesjef ventilasjon. Nå har han også blitt tilbudt denne stillingen og er klar for nok en ny utfordring.

- Konsernledelsens tro på Storviks lederegenskaper, engasjement og handlekraft har ført Storvik helt til topps i Lindab Norges organisasjon, heter det i pressemeldingen.