Multiconsult overtar Infratech

Multiconsult AS har inngått avtale om overtakelse av Infratech AS i Grenland.

- Infratech er ledende innen VA, fjernvarme og infrastrukturanlegg, og er et vesentlig bidrag i Multiconsults satsning i regionen, heter det i en melding fra Multiconsult. Overtakelsen er satt til 29. april og innbefatter ti personer.

Infratech AS har lang erfaring innenfor sine fagområder og vil inngå som en viktig kjernegruppe i rådgivings- og prosjekteringsmiljøet til Multiconsult i Grenland.

- Vi er veldig fornøyd med å ha fått i stand denne avtalen. Overtakelsen av Infratech AS vil være et vesentlig bidrag i vår satsning innen fjernvarme, VA og infrastruktur i vår region. Vi kan nå tilby enda større bredde, erfaring og kapasitet innen utredning, planlegging og prosjektering av alle typer infrastrukturanlegg, sier regiondirektør René Valentin Flandorfer i Multiconsult.

Komplett miljø
- Med Infratech på laget kan Multiconsult tilby komplette rådgivings- og prosjekteringsoppdrag med egne ressurser i Grenland. Dette gjelder spesielt innen fjernvarme, VA, byggeteknikk, elektronikk, miljøfag, samferdsel og konsekvensutredninger.

- Vi vil nå få et mer komplett miljø i regionen, også innen spesialfag. Sammen med resten av Multiconsult har vi nå et godt utgangspunkt for en ytterligere satsning i Grenlandsområdet, forteller Flandorfer.

Åpner for nye muligheter
- For oss blir det spennende å bli en del av ett av Norges største rådgivingsmiljøer og de store mulighetene som ligger i dette. I Multiconsult får vi tilgang til ledende kompetanse og kapasitet på mange områder - og ikke minst mulighet til bidra inn i større og mer komplekse prosjekter enn tidligere, sier daglig leder i Infratech AS, Yngvar Undall.