WallClick-sortimentet utvides

EuroProfil AS introduserte høsten 2012 WallClick montasjesystem for stålstenderverk

Ideen som systemet bygger på er en spesialdesignet skinne med låsemekanisme for stender.

- WallClick ble svært positivt mottatt i bransjen, og både utførende og beskrivende ledd konstaterer at klikksystemet reduserer monteringstiden av stenderverk betydelig, samtidig som det er enkelt å montere og gir en ergonomisk optimal arbeidsstilling. Som en konsekvens av en suksessfull introduksjon i markedet, utvider vi nå  sortimentet med en ferdigpakket dør kit og flere dimensjoner på svillene, sier Reidar Mjelde, administrerende direktør i EuroProfil AS i en pressemelding.

- Vi har sett frem til denne dagen – tilbakemeldinger fra kundene de siste seks månedene har vært strålende og bekrefter at den innovative svillen har god innvirkning på helse og sikkerhet for montøren. Vi har mottatt utelukkende positive tilbakemeldinger på både arbeidsmiljø/sikkerhet og ikke minst økonomi/lønnsomhet, legger Mjelde til.

Montasjesystemet er basert på en topp- og bunnsvill, som utnytter modulene på gipsplatestørrelsene. For hver 150 mm er det utstanset en spesialdesignet og patentert låsemekanisme. Utstansingene er plassert på innsiden av svillen, og griper kantene stenderne. Festing av stender til svill gjøres uten oppmåling, fikseringsverktøy eller skruer. På grunn av  designet låses stenderen til svillen uten fare for utglidning eller forskyvning ved skruing av gips til stålet.