Resultatorientert salgsansvarlig for innovativt produkt søkes

Ice-Removing Systems AS er et norsk firma som har utviklet en unik løsning (ICE-REM) som hindrer dannelse av istapper fra hustak. ICE-REM er et helautomatisk anlegg som festes på yttersiden av takrenner og freser bort is før det utvikles istapper. Systemet er patentert på verdensbasis. Les mer om dette på våre hjemmesider www.ice-rem.no.

FirmaIce-Removing Systems AS via Impact AS
Fylke
Søknadsfrist10/05/2013

Vi tar nå steget fra en utviklingsfase over i salg og markedsføring. I den sammenheng ønsker vi å styrke vår kapasitet på salg med en medarbeider som vil få en sentral rolle i vår videre satsing.


Du er en aktiv og «sulten» salgsmedarbeider som trives med å bygge nytt, og er utålmodig etter å oppnå resultater. Du er dyktig på oppsøkende salg og har gjerne erfaring fra bygnings- eller eiendomsbransjen. Nettverk fra samme bransjer er også en fordel. Som person må du være selvstendig og strukturert og vant til å arbeide med ansvar for egne prosjekter. Du må også være god på relasjonsbygging og kunne kommunisere godt med personer i ulike målgrupper. Teknisk innsikt og praktisk anlegg er også en fordel

 

Målgruppen for ICE-REM er private og offentlige eiere og forvaltere av større bygninger i tettbygde strøk, primært i Oslo, men etter hvert også i andre større byer i Norge og andre «kalde» land.

 

Vi tilbyr en spennende og utfordrende salgsjobb med store utviklingsmuligheter i takt med vår vekst. Du vil få en selvstendig rolle og stor grad av frihet til å utforme egen arbeidsdag. I en startfase vil du arbeide ut fra et hjemmekontor, men samtidig ha full tilgang til et teknisk støtteapparat på produktsiden, herunder også demoutstyr og modeller av ICE-REM-løsningen. Full opplæring vil bli gitt.

 

Du vil få en bilordning, en gunstig lønnsmodell basert på fastlønn + provisjon, samt entusiastiske kolleger som brenner for produktet.

 

Dersom dette frister, så ta kontakt for en informasjon eller send en søknad via nedenstående link.

Vis flere stillinger: