Senior VA-ingeniør

Rett Bemanning er en av Nordens største bemanningsbyråkjeder. Rett Bemannings kjernevirksomhet er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Selskapet er et landsdekkende nettverk av selvstendige bemanningsbyråer, drevet av engasjerte lokalt eide kontorer og partnere. Rett Bemanning ble etablert i 2003, og har i dag 25 avdelingskontorer i Norge, i tillegg til 10 avdelingskontorer i Sverige under navnet StaffUp Sverige. Rett Bemanning og StaffUp Sverige er sammen et av de raskest voksende bemanningsbyråene i Norden. Rett Bemanning er i sterk vekst og hadde en omsetning i 2012 på NOK 210 mill.

FirmaRett Bemanning AS for kunde
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

På vegne av oppdragsgiver søker vi nå etter en VA Ingeniør med ambisjoner og en leder i magen. Enten er du leder i dag og trenger nye utfordringer eller så sitter du i dag som VA ingeniør i ett miljø der du føler du ikke kommer noe videre. Vi søker deg som har lyst til å være med og prege og bygge opp ett sterkt fagmiljø innen VA i ett stort ingeniørmiljø. Selskapet har mange og spennende oppdragsgivere og er en av de ledende i sine fagområder.

Kandidaten vi nå søker ønsker nye og større utfordringer og vil være med og skape en bærekraftig avdeling gjennom egen innsats og gjennom motiverte medarbeidere som ønsker og levere kvalitet.

 

Ansvar/ arbeidsoppgaver:

- Overordnet planlegging
- Beskrivelser, anbud
- Utredninger av totalprosjekter og samarbeid med entrepenør
- Prosjektledelse og kvalitetssikring
- Disiplinledelse

 

Kompetanse/ kvalifikasjoner:

- Ingeniørutdannelse innen VVS eller VA, gjerne sivilingeniør
- Gjerne 7-10 års erfaring fra stillinger innen fagområde
- Dokumenterte resultater fra VA prosjekter gjerne som disiplinleder
- Interesse for VA og VVS som fagområder

 

Personlige egenskaper:

- Utadvendt, nysgjerrig og engasjert
- Trives med og jobbe tverrfaglig
- Sterk vilje til å lykkes
- Strukturert, selvstendig og initiativrik

 

Vi tilbyr:

- Rett lønn rett kandidat
- En bedrift i sterk vekst i Osloregionen
- Kantineordning, aktivt bedriftsidrettsmiljø
- Sentralt beliggende kontor


Er dette deg, ta kontakt med Rettbemanning AS avd. Lysaker ved Terje Lund enten på tlu@rettbemanning.no eller på 92619510 for en uforpliktende samtale om stillingen.

Vis flere stillinger: