Prosjektledere og Prosjektingeniører

FirmaHospitalitet as
Fylke
SøknadsfristSnarest

Din kunnskap gjør Helse-Norge bedre

Helsevesenet har store utfordringer og må effektivisere arealbruk og utvikle virksomhet. Med vår flerfaglige kompetanse utvikler og prosjektleder vi de gode løsningene for bygg, teknikk, infrastruktur og medisinteknisk utstyr.


Hospitalitet er, med sin brede faglige sammensetning, en av Nordens  ledende rådgivere og prosjektledere innen helsesektoren. Vi har gjennom mer enn 20 år deltatt i store og interessante helseprosjekt i Norge og Norden. Gjennom denne erfaringen vil vi fortsatt være en sentral aktør i planlegging og bygging av Helse-Norge.

 

Vi er 35 høyt kvalifiserte medarbeidere; ingeniører, økonomer, helsefaglige spesialister og arkitekter. For tiden er syv av oss engasjert i prosjektledelsen av det nye sykehuset i Østfold som skal tas i bruk i 2015. Helse-Norge for øvrig står overfor store og spennende utfordringer og oppgaver, der Hospitalitet har ambisjoner om å levere prosjektledelse i alle faser av de prosjektene som kommer.

 

VI SØKER ETTER

PROSJEKTLEDERE FOR BYGGEFASEN

OG

PROSJEKTINGENIØRER FOR STYRING AV TID OG KOSTNAD

 

Vil du være med å forme Helse-Norge? Send en søknad til: firmapost@hospitalitet.no eller kontakt daglig leder Bård Rane på tlf 970 20 633

 

Hospitalitet as  - et selskap i OEC Gruppen

Lysaker torg 25, 1366 Lysaker | www.hospitalitet.no

Vis flere stillinger: