Anleggsleder

E. Opedal & Sønner AS er et ledende entreprenørselskap innen anlegg, samt drift og vedlikehold av offentlig kjørevei. Selskapets virksomhet er lokalisert på Vestlandet og i Telemark. Våre kunder er ntreprenørselskaper, det offentlige og private. Selskapet omsetter for i overkant av 400 MNOK, og det er ca. 180 ansatte. Majoritetseier i E. Opedal & Sønner AS er KB Gruppen Kongsvinger AS. KB Gruppen er et familieeid investeringsselskap som består av Betong Øst, Contiga, Spennteknikk International, KB Vest, Kongsvinger Betong, Ø. M. Fjeld og Gunnar Holth Grusforretning. Omsetningen til KB Gruppen og dens tilknyttede selskaper er på ca. 4 mrd NOK.

FirmaE. Opedal & Sønner AS
Fylke
Søknadsfrist06.05.2013

Vår ambisjon er å utvikle organisasjonen og styrke vår posisjon i markedet. Nå søker vi en handlekraftig og resultatorientert anleggsleder

Du vil ha ansvar for drift og utvikling av vår anleggsavdeling. Anleggsavdelingen utgjør ca. 50% av omsetningen til selskapet.
Vil du ta ansvar for å forme og lede vår anleggsavdeling? Kan du det så ring og send en søknad!

Vi søker også dyktige anleggsledere til lokal ledelse av våre anleggsprosjekter. Ta kontakt!

Ytterligere informasjon om stillingene vil du få hos daglig leder Svenn Finden, tlf. 951 48 614, eller bedriftsrådgiver Kjell Tennfjord hos Fjellbekk AS, tlf. 901 54 100.

Alle kontakter blir behandlet konfidensielt, om ønskelig også i forhold til oppdragsgiver, inntil annet er avtalt.
Send i første omgang en kortfattet søknad med CV. Attester og vitnemål vil vi be om senere.

Søknad merket med aktuell stilling sendes snarest og senest innen 6. mai 2013 til jobb@fjellbekk.no

Vis flere stillinger: