Seksjonsleder for Infrastruktur

REINERTSEN AS TILBYR LEVERANSER innen markedsområdene olje&gass, industri, bygg&anlegg, og samferdsel. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektutvikling, til utførelse, installasjon og drift.

REINERTSEN AS er en av de større aktørene i Norge innen sine markedsområder med over 2500 medarbeidere og en omsetning på cirka 3,5 milliarder kroner. REINERTSEN er lokalisert i Trondheim, Oslo, Bergen, Stavanger, Hammerfest, Kongsberg, Orkanger, Bodø, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm, Malmö, Luleå, Murmansk (Russland) og Szczecin (Polen).

I OVER 60 ÅR har REINERTSEN AS vært med på å løse, og gjennomføre store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Ved å jobbe i tverrfaglige team, får vi utnyttet vår kompetanse og erfaring fra de ulike fasene i hele verdikjeden.

Derfor jobber vårt sterke ingeniørmiljø tett sammen med våre fagarbeidere innen fabrikasjon, installasjon og entreprenør. Slik bidrar vi til å skape økte verdier for våre kunder, samtidig som våre medarbeidere får interessante utviklingsmuligheter.

FirmaReinertsen, Infrastruktur Trondheim
Fylke
Søknadsfrist20.05.2013

Hode for infrastruktur og et engasjement for ledelse?

 

Seksjonsleder for Infrastruktur i Reinertsen AS Trondheim

 

Hvem vi er:

 

Vår seksjon Infrastruktur består av 40 kompetente medarbeidere og vi jobber i de tre faggruppene Bru, Plan/veg og VA. Vår seksjon Infrastruktur er en viktig del av Divisjon Engineering Arkitekt Land (DEAL) med 382 ansatte og kontorer i Oslo, Trondheim, Bergen, Stockholm, Luleå, Gøteborg og Malmø. Hovedaktiviteten er prosjektering for eksterne kunder, i tillegg gjør vi prosjektarbeid i REINERTSENs totalentrepriser og andre rådgivningsoppdrag. Det at vår arbeidsgiver REINERTSEN AS er både konsulent og entreprenør gir et utrolig spekter av karrieremuligheter for alle oss ansatte, muligheter som få eller ingen andre kan tilby. Vi satser også FoU innenfor utvalgte områder.

 

Spennende prosjekt og engasjerte medarbeidere i et tverrfaglig og kompetent fagmiljø skaper en spennende og dynamisk arbeidshverdag for oss. Vår nåværende seksjonsleder har gjort en fantastisk jobb og er nå forfremmet. Vi søker derfor en like dyktig seksjonsleder til å overta det overordnede ansvaret for vår seksjon. Kan det være deg? Les videre:

 

Arbeidsoppgaver:

 

Den viktigste oppgaven til vår seksjonsleder er markedsarbeid i bred forstand. Du skal selge Reinertsen til kunder og potensielle nye medarbeidere. Så er det viktig å ta vare på oss ? ved at hver og en av oss kan få utvikle oss i den retningen vi drømmer om. Det rapporteres økonomi til avdelingsleder ? og du er en viktig del av ledergruppa. Planlegging av prosjekter og koordinering av ressurser på tvers av kontorene er viktig for å få god drift og konkurransekraft. Du har ansvar for 3 faggrupper og har nær dialog med gruppelederne for å vurdere tilbud, markedsaktiviteter, samt personalspørsmål.

 

Hvem vi ser etter:

 

Vi ser etter en sivilingeniør/ingeniør med inngående erfaring fra infrastruktur. Det er ønskelig at du kan vise til gode resultater i lederrollen. Du motiverer og inspirerer menneskene rundt deg til å prestere godt.  Dette oppnår du blant annet ved at du er god til å kommunisere og samarbeide. Selvsagt har du god forretningsforståelse og interesse for strategi og utvikling. Du er løsnings- og framdriftsorientert, og liker utfordringer - for eksempel et prosjekt med en ramme på 50 millioner. Du tar initiativ og har driv ? og har gjerne mange baller i lufta.

 

Vi kan tilby svært gode betingelser:

 

    * God lønn.

    * Svært god helseforsikring.

    * Svært god pensjonsordning.

    * Positivt og engasjerende arbeidsmiljø i flotte lokaler på Leiv Eriksson Senter i Trondheim.

    * Aktivt bedriftsidrettslag og gratis treningsstudio.

    * Unikt tverrfaglig fagmiljø.

    * Karrierebyggende utviklingsmuligheter og oppfølging.

    * Erfarne medarbeidere.

    * Svært solid firma.

    * Kantineordning.

 

Kontaktperson(er):

Sigurd Hafskjold

 

mob: +47 93012492

epost: sigurd.hafskjold@reinertsen.com

 

Link til søknadsskjema:

https://reinertsen.easycruit.com/vacancy/application/967257/80931?channel=bygg_no&iso=no

Vis flere stillinger: