Vil du sette spor etter deg? Jernbaneverket trenger dyktige ledere.

Jernbaneverket tilbyr togselskapene i Norge et sikkert og effektivt trafikksystem. Vi planlegger, bygger ut og vedlikeholder jernbanenettet, inkludert stasjoner og godsterminaler samt har ansvaret for den daglige styringen av togtrafikken. Med 57 millioner årlige personreiser på jernbanenettet og frakt av betydelige godsmengder over lengre distanser, bidrar jernbanen til å løse transportutfordringer på en effektiv og miljøvennlig måte. Jernbaneverket har 3500 høyt kvalifiserte medarbeidere innenfor en rekke fagområder som telekommunikasjon, elektro- og byggfag, samfunnsplanlegging, ruteplanlegging og trafikkstyring. Jernbaneverket er en statsetat underlagt Samferdselsdepartementet.

Jernbaneverket Utbygging bygger morgendagens jernbaneanlegg. Vi er en profesjonell byggherreorganisasjon i vekst, og i år bygger vi nye anlegg for 4,2 milliarder kroner. Prosjektene er teknologisk krevende, og stiller store krav til ledelse.

FirmaJernbaneverket Utbygging
Fylke
StedØstlandsområdet
SøknadsfristSnarest

Jernbaneverkets utbyggingsdivisjon planlegger, prosjekterer og bygger jernbane i Norge. Årlig har vi ansvaret for om lag 70 store og små utbyggingsprosjekter, og blant disse er noen av Norges største landbaserte prosjekter.

Her er muligheten til å arbeide i én av landets største byggherreorganisasjoner.

Norge satser på jernbane. Mange prosjekter er under bygging, nye omfattende planer ligger på bordet og aktiviteten vil øke betraktelig i årene som kommer. Blant annet skal Jernbaneverket, i følge regjeringens forslag til Nasjonal transportplan (NTP), bygge dobbeltspor i InterCity-triangelet innen 2030.

 

For å løse disse oppgavene styrker Jernbaneverket sin byggherreorganisasjon. Vi trenger dyktige ledere innenfor følgende fagområder:

  • prosjektledelse
  • prosjekteringsledelse
  • prosjektstyring
  • byggeledelse
  • arealplanlegging
  • kvalitet og sikkerhet
  • jernbaneteknikk

 

Er du den vi ser etter?

  • du har høyere utdanning. Lang og relevant erfaring kan kompensere for kravet til utdanning.
  • du har erfaring fra store prosjekter innen samferdselssektoren eller andre bransjer
  • du trives med å jobbe i team og har gjerne ledererfaring
  • du er løsningsorientert og kan vise til gode resultater
  • du er sikkerhetsbevisst og har gode samarbeidsevner
  • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne i ett av de skandinaviske språkene. Det er en fordel med engelskkunnskaper.

 

Vi har mange prosjekter med stor aktivitet og den store satsingen på jernbane er inspirerende. Dette preger arbeidsmiljøet. Vi har mange kollegaer med godt humør som har et stort engasjement og kjærlighet til faget sitt. Vi har et sykefravær på 3 %, og det er vi stolte av!

Send oss en søknad hvor du forteller hvorfor du er den vi leter etter. Du registrerer søknaden din i vårt elektroniske søknadssystem.

Har du spørsmål, kontakt avdelingsleder for Styring og kontroll Anne Marie Dyrøy, telefon 916 57 345.

 

Vi har konkurransedyktig betingelser. Stillingene lønnes iht. Hovedtariffavtalen som overingeniør/rådgiver/seniorrådgiver/senioringeniør/sjefingeniør avhengig av kvalifikasjoner.

Om du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette opplyses om og begrunnes i søknaden. Opplysninger kan bli offentliggjort selv om du har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten. Du varsles om reservasjon ikke tas til følge.

Staten som arbeidsgiver skal utnytte den fulle bredde i befolkningens kompetanse. Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i samfunnet. Derfor oppfordres alle kvalifiserte kandidater med ulik utdanning, arbeids- og livserfaring til å søke jobb i Staten.

Ved henvendelser, vennligst oppgi saksnummer 201302896

 

Søk stilling:

http://jernbaneverket.easycruit.com/vacancy/963037/15198?iso=no

Vis flere stillinger: