Salgsansvarlig Norge

JLM er et skandinavisk selskap som leverer spesialmaskiner for underjordsinstallasjoner til entreprenørmiljøer i Skandinavia, Polen og Ukraina. Vi søker nå etter en selger i Norge som vil realisere vår satsning i det norske markedet. Vi ser store muligheter for vekst i Oslo og omegn, og søker derfor etter en erfaren selger som er stasjonert i området og som motiveres av økt ansvar.

Innovative kvalitetsprodukter ovenfor anleggsbransje

FirmaJLM Scandinavia AB
Fylke
SøknadsfristSnarest

JLM Scandinavia AB har over 35 års erfaring med salg av maskiner og installasjoner for kabel og rør under jordoverflaten og er general agent for merker som Ditch Witch, Subsite, Baroid og Zahn.

 

Vi er representert i Sverige, Danmark, Finland, Polen og Ukraina, og skal nå etablere oss i Norge. Selskapet er leverandør av spesialmaskiner for entreprenørbransjen. Vi fokuserer på langsiktighet, høy service, markedsledende produkter, og vi er gode til å lytte til våre kunder og leverandører.

 

Dine viktigste oppgaver vil være å bygge opp og videreutvikle vår posisjon i det norske markedet ved å pleie eksiterende relasjoner og  bygge en større kundeportefølje. Du vil kartlegge markedet, planlegge aktiviteter og gjennomføre disse for å bringe kvalitetsmerkevarer til den norske entreprenørbransjen. Du får ansvar for budsjett, og aktiviteter for hele vår produktportefølje, og jobber tett sammen med våre øvrige samarbeidspartnere og ledelse i Sverige.

 

Vi søker deg som har solid erfaring fra teknisk salg med gode resultater. Fagkompetanse fra entreprenørbransjen, gjerne gravearbeid, er en fordel. Som person er du selvstendig, resultatorientert og systematisk. Du er vant til å bruke dataverktøy, og behersker engelsk skriftlig og muntlig.

 

Vi tilbyr en ansvarsfull rolle i et selskap i vekst, med et godt internasjonalt arbeidsmiljø. Du får muligheten til å starte vår lokale virksomhet i Norge, og vil bygge et fundament som JLM kan ekspandere på i Norge. Betingelsene er konkurransedyktige.

 

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Petter Haakonsen, tlf. 975 59 019 eller Andre Tangen, tlf. 975 59 094. Du kan vise din interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad på www.mercuriurval.no snarest, og senest innen 7. Mai 2013. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også ovenfor oppdragsgiver.

 

søk her

Vis flere stillinger: