Stor suksess med Peri Up

Peri Norges utleie av det kombinerte stillas- og reissystemet Peri Up går så det suser.

Peri er som vanlig sterkt til stede under Bauma-messen i München og Peri Up systemet er viet stor oppmerksomhet på det tyske selskapets gigantstand. Olaf Haug, salgssjef i Peri Norge, kan fortelle at det har gått over all forventning etter at de lanserte systemet i det norske markedet.

- Vi hadde store ambisjoner for systemet, men disse ambisjonene har vi passert for lenge siden, sier han.

Gått slag i slag

Peri hadde den første leveransen av Peri Up systemet til NCC til byggingen av en bru i forbindelse med Vossapakko. Etter dette har det har det ifølge Haug gått slag i slag.

- Vi fikk masse gode tilbakemelinger fra NCC-prosjektet og Norge er et lite land der det fort sprer seg når det er et nytt produkt i markedet. Nå har det nærmest tatt av, sier Peris salgssjef.

Mer utstyr betyr også større plassbehov til vedlikehold og lagring. Peri Norge har derfor kjøpt et område på elleve mål i tilknytning til selskapets anlegg i Drammen.

Raskt og effektivt

Peri Up er et stålrørssystem som Haug beskriver som både fleksibelt og veldig raskt og effektivt å bruke.

- Vi tenkte mest på brureis da vi startet med dette systemet, men vi leverer også mye høyreis til høye dekker og vi leier det mye ut som fasadestillas. Bruksområdene er veldig mange, sier han.

Fremover skal Peri blant annet levere 17.000 kvadratmeter med stillas som reis til byggingen av den nye terminalen på Gardermoen.