Manitou med ny serie

Manitou MRT lanserer nye Pluss-serien under Bauma i München.

I tillegg er den franske fabrikken på markedet med nye stive teleskoptrucker, en 8-meter, en 11-meter og en ny 13-meter.

-På den nye modellserien pluss (+ som modellbetegnelse), er det et helt nytt og bedre interiør. Det er også vesentlig bedre utsyn fra hytta på alle tre modellene - 18, 21- og 25 meteren, sier administrerende direktør i Normann Olsen Maskin, administrerende direktør Per Arvid Hennum til Byggeindutrien.

Solid trykk
Han er sammen med fem andre fra den norske Manitou-importøren på Bauma.

-Vi har også med oss 18 kunder fra forskjellige bransjer. Og jeg har gode forventninger om nok et godt år for oss. Også neste år tror jeg blir et bra år, for det er virkelig et solid trykk i markedet nå. Spesielt selger vi meget bra til utleiebransjen. Den største salgsøkningen de siste årene skyldes dette markedet, sier Hennum.

225 millioner
I fjor omsatte Normann Olsen Maskin for 225 millioner kroner, og Hennum forventer at omsetningen vil ligge på dette nivået også i år.

-Manitou står for omtrent 120 millioner kroner av denne omsetningen, mens de andre merkene våre står for resten, sier Hennum.