Ingeniør/fagskolekandidat innenfor VA

Asplan Viak er et av landets største rådgivende ingeniør- og arkitektfirmaer. Selskapet tilbyr tverrfaglig rådgivning og analyser for offentlig og privat virksomhet. Asplan Viak AS eies av Stiftelsen Asplan og har ca 730 ansatte ved 23 kontorer i Norge. Selskapet er organisert i 5 divisjoner – Plan og Analyse, Arkitektur og Landskap, Bygg og Installasjoner, Samferdsel Infrastruktur, Vann og Miljø.

FirmaAsplan Viak AS
FylkeTelemark
StedSkien
Søknadsfrist22.05.2013

Asplan Viaks kontor i Skien er et tverrfaglig planleggings- og prosjekteringsmiljø med 33 medarbeidere innen samferdsel, vann og miljø, bygg, plan og landskap. 

Vi søker selvstendig person med teknisk utdanning tilsvarende ingeniør eller fagskoletekniker og som har lyst til å arbeide med utfordrende oppgaver innenfor  vann- og avløpsteknikk. 

Aktuelle oppgaver spenner fra skisse- og forprosjekt til detaljprosjektering av vann- og avløpsanlegg. Arbeidsfelt vil kunne tilpasses den enkeltes ønsker og kvalifikasjoner. For å fylle stillingen må du ha høy VA-faglig interesse og forståelse, og beherske norsk muntlig og skriftlig. 

 

Vi tilbyr

• Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver
• Et godt sosialt og tverrfaglig miljø med stort nettverk
• Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser
• Gode pensjons- og forsikringsordninger
• Fleksibel arbeidstid

Alle søknader behandles konfidensielt.

 

Kontaktpersoner:Jan Rune Kastet
mob: +47 97 51 08 33

 

Søknad med CV og vitnemål/attester sendes via link:

https://asplan.easycruit.com/vacancy/application/f643e54e6e6fb58e0d83fd1af3df773b/963911/22468?iso=no

Vis flere stillinger: