Prosjektleder - Stålbygg

Rett Bemanning er en av Nordens største bemanningsbyråkjeder. Rett Bemannings kjernevirksomhet er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Selskapet er et landsdekkende nettverk av selvstendige bemanningsbyråer, drevet av engasjerte lokalt eide kontorer og partnere. Rett Bemanning ble etablert i 2003, og har i dag 25 avdelingskontorer i Norge, i tillegg til 10 avdelingskontorer i Sverige under navnet StaffUp Sverige. Rett Bemanning og StaffUp Sverige er sammen et av de raskest voksende bemanningsbyråene i Norden. Rett Bemanning er i sterk vekst og hadde en omsetning i 2012 på NOK 210 mill.

FirmaRett Bemanning for Næsset Mek. Verksted
FylkeOppland
StedJevnaker
Søknadsfristsnarest

Næsset Mek. Verksted AS prosjekterer, produserer og monterer bærekonstruksjoner i stål for bygg og anlegg, samt produserer DEMAG traverskraner. Bedriften har kontor og verksted i Jevnaker kommune.
Bedriften har en produksjonskapasitet på 2000 tonn stål i året.


På vegne av Næsset Mek. Verksted AS søker vi en prosjektleder som vil få totalansvaret for den tekniske og økonomiske gjennomføringen av noen av bedriftens prosjekter på det sentrale Østlandsområdet.

Det kreves byggteknisk bakgrunn og interesse, økonomisk forståelse og evne til å kommunisere med ulike fagmiljøer. Har du evnen til å se smarte tekniske/ økonomiske løsninger og flink til å styre innenfor gitte rammer, kan du være personen vi søker etter.
Har du erfaring fra tilsvarende arbeidsoppgaver er det en fordel, men ingen betingelse.
Personlige egenskaper som vektlegges:
Gjennomføringsevne
Strukturert og ryddig
Initiativrik
Motiverende og samarbeidsorientert.

Bedriften kan tilby den rette person interessante og krevende arbeidsoppgaver i et hyggelig og til tider hektisk miljø.
Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til Frank Wernersen i Rett Bemanning, på tlf. 901 95 200.
Søknad med CV sendes snarest til fw@rettbemanning.no