Salgssjef, NCC Bolig AS

NCC AB er ett av Nordens ledende bygg- og eiendomsutviklingsselskap. Selskapet er notert på Stockholm børs, har ca 18.000 ansatte og omsatte for ca. 57 mrd i 2012.

NCC i Norge er organisert gjennom forretningsområdene NCC Construction, NCC Property Development, NCC Roads og NCC Bolig. For mer informasjon om NCC - besøk www.ncc.no

NCC Bolig AS har sin kjernevirksomhet innen boligutvikling i Oslo/Akershus, i Bergensregionen og Stavangerregionen. Selskapet har 20 ansatte og ca. 300 boliger i produksjon. Selskapet har ca. 2.000 byggerettigheter pr i dag, og spennende prosjekter for salg.

FirmaNCC Bolig AS
FylkeOslo
Søknadsfrist16.05.2013

NCC Bolig AS ønsker å styrke organisasjonen så vel strategisk som operativt, og søker nå etter en samlende og dyktig Salgssjef. Ønsker du å være med å utvikle en av landets beste boligutviklere videre?

 

SALGSSJEF, NCC BOLIG AS


Ansvar og oppgaver:

  • Bidra strategisk og operativt i selskapets ledergruppe
  • Ansvarlig for salgsfunksjonen og salgsorganisasjonene i Norge, herunder personalansvar
  • Ansvarlig for utarbeidelse av salgs- og markedsmateriell
  • Ansvarlig for salgs- og CRM verktøy
  • I tillegg til selv å være operativt ansvarlig for salg av egne prosjekter, bistå øvrige i organisasjon med salgsstrategier og utarbeidelse av salgs- og informasjonsmateriell
  • Løpende ansvarlig for måloppnåelse iht. budsjett og fremdriftsplaner i boligprosjektene

 

Ønsket kompetanse 

  • 3-5 års høyere utdannelse innen salg, økonomi og/eller eiendom
  • Du må kunne vise til egne gode salgs- og ledelsesresultater
  • Du har økonomiforståelse og forretningsteft
  • Du behersker engelsk muntlig og skriftlig godt
  • Solid erfaring fra prosjektsalg og kunnskap om boligmarkedet er en forutsetning

 

Hvem er du?

Som salgssjef er du en viktig nøkkelperson for prosjektutvikling, videre vekst og lønnsomhet. Du er selv en ”ener”, men motiveres også av å skape en vinnerkultur i selskapet og teamene du leder. Du er salgs- og resultatorientert, har god forretningsforståelse og markedsteft. Vi ser etter en person med gode samarbeidsevner, som trives med å være operativ, men som samtidig har evne til å tenke konseptuelt, helhetlig og på tvers. Du har gode kommunikasjonsevner og en motiverende lederstil. 

Det tilbys en attraktiv stilling i et solid selskap med mange spennende prosjekter. Du får utfordrende og varierte arbeidsoppgaver, stor selvstendighet og gode utviklingsmuligheter. Du vil jobbe tett sammen med regionssjefer og deres organisasjoner, slik at reisevirksomhet må påregnes. Du har kontorsted ved hovedkontoret i Oslo, inngår i ledergruppen og rapporterer til Adm. dir. Det tilbys konkurransedyktige betingelser og ordninger for den rette.

 

Interessert?
Enhver henvendelse vil bli håndtert konfidensielt.

Kontakt eller send søknad m/CV snarest til:
Hegna Headhunting as
Trine Hegna, Daglig leder – Headhunter
Tlf kontor: +47 908 56 994
E-post: th@hegnaheadhunting.no

Vis flere stillinger: