Regionssjef Øst, NCC Bolig AS

NCC AB er ett av Nordens ledende bygg- og eiendomsutviklingsselskap. Selskapet er notert på Stockholm børs, har ca 18.000 ansatte og omsatte for ca. 57 mrd i 2012.

NCC i Norge er organisert gjennom forretningsområdene NCC Construction, NCC Property Development, NCC Roads og NCC Bolig. For mer informasjon om NCC - besøk www.ncc.no

NCC Bolig AS har sin kjernevirksomhet innen boligutvikling i Oslo/Akershus, i Bergensregionen og Stavangerregionen. Selskapet har 20 ansatte og ca. 300 boliger i produksjon. Selskapet har ca. 2.000 byggerettigheter pr i dag, og spennende prosjekter for salg.

FirmaNCC Bolig AS
FylkeOslo
Søknadsfrist16.05.2013

Nåværende regionssjef skal suksessivt gå over i en senior rådgiverrolle, og det søkes nå etter en dyktig etterfølger. Ønsker du å være med å utvikle en av landets beste boligutviklere videre?

 

REGIONSSJEF ØST


Ansvar og oppgaver:

  • Resultatansvarlig for Region Øst
  • Lederansvar for regionens ansatte og at denne jobber i tråd med verdier, strategier, konsepter og ønsket kvalitet 
  • Ansvarlig for identifisering av mulige prosjekter og prosjektutvikling
  • Overvåke markedet, konkurrenter, myndighetskrav, endringer og strømninger
  • Sørge for at NCC og NCC Bolig styrkes og utvikles i markedet

 

Ønsket kompetanse:

  • Minimum 5 års høyere utdannelse innen teknisk utdannelse, økonomi og/eller eiendom
  • Du har markedsforståelse, økonomiforståelse og sunn forretningsteft
  • Solid erfaring fra tilsvarende innen eiendom, bolig og prosjektutvikling vil bli vektlagt
  • Kunnskap om boligutvikling, boligmarkedet og kunders behov er en forutsetning
  • Du behersker engelsk godt, både muntlig og skriftlig

 

Hvem er du?

Som regionssjef er du en nøkkelperson for selskapet og ansattes videre vekst og lønnsomhet. Du er markeds- og resultatorientert, har god forretningsforståelse og teft. Du er strategisk anlagt, og du evner å fokusere både på kortsiktige og langsiktige oppgaver. Vi ser etter en person med utstrakt gode samarbeidsevner, som trives med å være operativ, men som samtidig har evne til å tenke konseptuelt, helhetlig og på tvers. Du har gode kommunikasjonsevner, en motiverende lederstil og du ønsker å skape en vinnerkultur i selskapet. Du ønsker å jobbe med hele verdikjeden og å knytte sterke bånd til entreprenør og øvrige samarbeidspartnere.

Det tilbys en attraktiv stilling i et solid selskap med mange spennende prosjekter og gode utviklingsmuligheter i markedet. Som en enhet innen NCC Housing vil man kontinuerlig være en del av utviklingsoppgaver, erfaringsutveksling og forbedringsprosjekter. Med denne stillingen vil du få utfordrende og varierte arbeidsoppgaver, stor selvstendighet og gode utviklingsmuligheter. Du har kontorsted ved hovedkontoret i Oslo, inngår i ledergruppen og rapporterer til Adm. dir. Det tilbys konkurransedyktige betingelser og ordninger for den rette.

 

Interessert?
Enhver henvendelse vil bli håndtert konfidensielt.

Kontakt eller send søknad m/CV snarest til:

Hegna Headhunting as
Trine Hegna, Daglig leder – Headhunter
Tlf. kontor: +47 908 56 994
E-post: th@hegnaheadhunting.no       

Vis flere stillinger: