HK blir Alliero Elektro

Håndverksgruppen Alliero, totalleverandøren innen rehabilitering og vedlikehold av eiendom, omdøper sitt selskap for elektrotjenester til Alliero Elektro AS. Samtidig styrkes selskapets fokus på offentlige anbud og infrastruktur.

Selskapet ble etablert som HK Elektro i 1992, og har vært en del av Alliero-gruppen siden 2008. Navneendringen gjenspeiler en forsterket integrering og profilering mot resten av gruppen, en totalleverandør av tradisjonelle håndverksdisipliner og tekniske tjenester innenfor elektro og VVS.

– Vi er et heleid datterselskap og blir stadig sterkere integrert i Alliero-gruppen og det tverrfaglige miljøet. Vi synes derfor det er positivt og naturlig å skifte navn, sier daglig leder Roger Storbråten (bildet) i Alliero Elektro.

Alliero Elektro tilbyr et bredt spekter elektrotjenester til private og offentlige kunder. Selskapet har lang prosjekterfaring innen nybygg, rehabilitering og service – i alt fra mindre private forretninger til større bygg.

Nå supplerer selskapet sine tradisjonelle områder ved å satse målrettet også mot segmentene offentlig sektor og infrastruktur.

Storbråten er blant annet opptatt av de spennende mulighetene innenfor infrastruktur for kommunikasjon og samferdsel. – Kabelnettverk og koblingsanlegg for strøm, tele og fiber er høyaktuelle områder for tiden. Vi tilegner oss stadig ny og spesialisert kompetanse på dette området, og kan blant annet påta oss jobber innen avansert veibelysning og datakommunikasjon, avslutter den erfarne lederen, ingeniøren og elektromontøren.