Brannrådgiver

Norconsult AS er med sine 2550 ansatte Norges største flerfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, miljø, olje og gass, samferdsel, samfunnsplanlegging, sikkerhet og vann og avløp. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og mer enn 70 andre kontorer i Norge og i utlandet.

FirmaNorconsult AS
FylkeRogaland
StedHaugesund
Søknadsfrist30.04.2013

Norconsult tilbyr brannrådgivertjenester over hele landet. Hovedtyngden av fagmiljøet ligger i Sandvika, men vi har også betydelige miljøer andre steder i landet, og totalt arbeider ca. 40 medarbeidere innen dette fagfeltet i Norconsult.

Vi på kontoret i Haugesund søker en dyktig brannrådgiver. Hvis du er den rette personen kan vi tilby spennende, interessante og utviklende oppgaver i et fagfelt som er i stadig utvikling. Felles for de fleste av våre oppgaver er tverrfagligheten i oppdragene, som krever at våre medarbeidere arbeider i team med andre fagområder for å komme fram til gode helhetsløsninger.

Norconsults kontor i Haugesund har 18 medarbeidere. Av disse jobber 3 medarbeidere med brannrådgivning. Med nye oppgaver foran oss, ønsker vi flere dyktige kolleger med på laget.

 

Arbeidsoppgaver

Du vil delta i prosjekteringsgrupper med hovedansvar for å utarbeide brannteknisk dokumentasjon for nye bygg og anlegg. Du vil også få ansvaret for kontroll av prosjektering og kontroll av utførelse på byggeplasser. Det gjennomføres også et betydelig antall tilstandsvurderinger av eksisterende bygninger.

Dersom du har interesse og kompetanse, kan oppgavene bli utvidet til å detaljprosjektere sprinkler, brannalarmanlegg eller ledesystem og eventuelt andre branntekniske installasjoner.

 

Ønskede kvalifikasjoner

Vi søker primært etter en branningeniør eller sivilingeniør brann med erfaring, men nyutdannede kan også søke. Du må være utadvendt og en solid støttespiller for våre kunder.

Du må ha kjennskap til relevante forskrifter, veiledninger og standarder, samt at du har tilstrekkelig faglig tyngde til å kunne analysere branntekniske problemstillinger og dokumentere alternative løsninger. God muntlig og skriftlig framstillingsevne er en forutsetning.

 

Vi tilbyr

  • Spennende prosjekter i et tverrfaglig miljø
  • Store faglige utfordringer med mulighet til å utvikle deg videre sammen med dyktige medarbeidere
  • Gode lønns- og ansettelsesbetingelser
  • Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø
  • Eierskap i egen bedrift
  • Fokusering på kompetanse- og personalutvikling
  • Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm

 

Innsendelse av søknad

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider www.norconsult.no. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

Ring oss gjerne for en prat.

 

  • Kontaktpersoner:
  • Egil Larsen
    tlf: +47 52865110
    mob: +47 45404710
  • Jan Torgil Josefsen
    tlf: +47 52865109
    mob: +47 45404709

Vis flere stillinger: