Håper flere blir med på EBAs generalforsamling

Styreleder Jon Syrtveit i EBA Sørlandet håper flere vil delta på generalforsamlingen til EBA i år enn foregående år, og lokker med et spennende faglig og sosialt program i Kristiansand.

Entreprenørforeningen – Bygg og Anlegg (EBA) har i år lagt sin årlige generalforsamling til Kristiansand 30. og 31. mai.

– Jeg håper vi klarer å samle flere medlemmer enn i fjor. Det har vært litt mindre deltagelse de siste årene, enn det vi hadde ønsket. Nå håper vi å snu den trenden, sier Syrtveit til Byggeindustrien.

– Hvorfor er det viktig å møte opp på generalforsamlingen?

– EBAs generalforsamling er en møteplass for hele bransjen hvor de sentrale aktørene og folk fra hele landet som stiller, svarer han.

– Jeg mener det faglige programmet vi laget er bedre enn på lenge. Og tross alt er dette den formelle generalforsamlingen til EBA, hvor vi blant annet finner mer ut hva foreningen jobber med, legger EBA Sørlandet-sjefen til.

Den faglige biten består blant annet av innlegg fra Petter Eiken, Terje Venold og Sven Chr. Ulvatne. Det er også lagt opp til et omfattende program både på den uformelle kvelden i forkant av selve møtet og en festaften etter møtet. Syrtveit håper også på at fint sommervær i sørlandsvær kan ramme inn årets generalforsamling.

Her finner du mer informasjon om EBAs generalforsamling